Skocz do zawartości
IGNORED

Pierwszy gramofon (ogloszenia allegro).

max1983

Rekomendowane odpowiedzi

Kupowałem kiedyś przez allegro w sklepie Wamat i było ok. Bronze kupiłem w innym sklepie internetowy, w którym robiłem kilkukrotnie zakupy w tym patefon i jestem zadowolony. Żeby nie być posądzonym o kryptoreklamę powiem tylko, że sklep jest ze staroniemieckiego Stettina.

• 2 tygodnie później...

Witam.

Mam zamiar zakupic swoj pierwszy gramofon. Moge na niego przeznaczyc okolo 1500zl. (plus minus pare stowek). Sprzet nie musi byc nowy, bo bardziej zalezy mi na jakosci odsluchu, niz nowoczesnych gadzetach. Wszelkie uzywki jak najbardziej wchodza w gre.

Poczytalem przyklejone tematy na forum i dzieki nim, zawezilem juz poszukiwania do kilku modeli.

Bardzo dobre recenzje mial m.in. Thorens TD160. Znalazle na allegro jeden egzemplarz, ale jestem kompletnym laikiem i prosze o pomoc i ocene:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Brak koleczka do singli moze byc powaznym problemem? Probowalem troche zorientowac sie w temacie i jedyne co znalazlem, to ze sa jakies problemy ze starymi plytami i stad to koleczko jest potrzebne. Prosze sie nie smiac, ja naprawde jestem zielony.

Nie za bardzo wiem tez jak jest z tymi wkladkami. Czytalem, ze to jeden z najistotniejszych elementow gramofonu, a tutaj nie ma na ten temat zadnej informacji. Czy to oznacza, ze jest jakas fabryczna wkladka?

To forum to kopalnia wiedzy, ale naprawde potrzebuje tez zeby ktos spojrzal na konkretne ogloszenia, bo kupno bubla za tysiac, czy poltora tysiaca zlotych to pewnie nic fajnego...

Dzieki!

Sprzedaję coś takiego

Ukryta Zawartość

, mieszkam koło Wejherowa, jak by co można posłuchać.

Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• 3 miesiące później...

Witam

Byłby to mój pierwszy gramofon

Chcę poznać waszą opinię czy warto kupić?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.