Skocz do zawartości
IGNORED

Temat/katalog wspólne zamówienia el.

rekin

Rekomendowane odpowiedzi

DAC

Dostalem info od Petera w sprawie czesci do DAC'a:

"Wyslalem wczoraj przez air mail (na Twoj adres, Veterana paczka pojdzie pod koniec tygodnia). Facture wlozylem do koperty i przykleilem na zewnatrz paczki z napisem INVOICE. Opiewa na sume CAD22.5. Wszystkie czesci jak w zamowieniu, z wyjatkiem 2k7 Riken, na ktore jeszcze czekam. Mysle ze bede w stanie wyslac je jeszcze w tym tygodniu. Paczka powinna dojsc na poczatku przyszlego tygodnia, lub nwet jeszcze w tym.

Peter"

DAC

paczka z czesciami jest w koncu u mnie!!! Brakuje tylko rezystorow 2k7, Peter obiecal doslac je jak najszybciej. Rambo, Lobo i Mirc musicie jeszcze troche poczekac (chyba ze chcecie bym wyslal Wam czesci bez tych rezystorow- napiszcie maila). Do pozostalych postaram sie wyslac czesci do konca tygodnia, wiem ze na pewno chcecie poszalec z lutownica w weekend i zlozyc w koncu tego DAC'a :). Zabieram sie do sortowania i pakowania ...

>tomazo

to super. czekamy już trochę mniej niecierpliwie. teraz się nie spiesz i zrób wszystko dokładnie ;-). dziekuję ci za poświęcenie czasu, bo wiem ile przy tym jest roboty.

Witam Panowie!

1. Pewnie już podłączyliście Wasze Alpsy RK 18. Czy warto je kupić do gainklona? proszę o Wasze opinie.

2. czy są chętni na kolejne zamówienia części do gainclona?

DAC

Rikeny doszly, Rambo, Lobo, Mirc - jeszcze dzisiaj wysle Wam czesci, jak dobrze pojdzie beda jutro. Teraz to juz defninitywny koniec zamowienia czesci do DAC'a, uff ... troche z tym roboty i zamieszania bylo, a zwlaszcza duzo czasu zeszlo, niestety takie sa realia w Polsce.

Dostalem oferte na mostek ixysa

VBE 17-06N07 Single Phase Diode Bridges with Fast Recovery Diodes

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

IdAV 27 , Vrrm 600, trr 35

Koszt 8,1 EUR/szt

ale trzeba zamowic 25 sztuk

Sa jacys chetni?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Adrian,

Też szukam tego mostka, więc jestem chętny na 2 szt VBE 17-06NO7

Jest niesamowity pod względem utrzymania niskiego Trr przy ciągłym obciążeniu 4~10A i temperaturze pracy do 100C, jak porównuje do diód typu HFA i BYW29, to one skaczą z Trr o 20ns w górę przy wzroście temperatury do 100C i przy podobnych prądach.

pozdr Jacek

PS obudowa załatwia wiele problemów z izolacją i odprowadzeniem ciepła.

> ManieX

Podaj mi swojego maila chodzi o mostek ixys

Mamy juz 23 sztuki

brakuje tylko 2 sztuk

UWAGA !!!

Ceny netto - sorry, ze nie podalem tego wczesniej

+wysylka ale to juz jakies grosze

Czas dostawy 2-3 tygodnie

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.