Skocz do zawartości
IGNORED

Amplituner do 1000 z usb i kartą SD

freeman67

Rekomendowane odpowiedzi

Koledzy może za dużo wydziwiam i wymagam.

Poszukuję Amplitunera do Kina domowego i czasem odsłuch muzyki. Zależy mi na wygodzie dlatego też chciałbym alby ampli miał usb lub karty sd czytał no i radio internetowe (radio internetowe to wymóg i jeden z nośników)

Moje głośniki to Koda 710F bez SUB ale sub będzie kupiony.

Wcześniej posiadałem Onkyo TX-SR576 i starczał w sumie ale teraz chcę te czytniki i radio internetowe.

kasa to około 1000 oczywiście z jakimiś małymi widełkami i sprzęt używany oczywiście.

kolor jaki wchodzi w grę to czarny i ciemny szary.

popatrz w necie , spokojnie powinienes znalesc uzywke onkyo w dobrym stanie z internetem za 1000zl

ten sony nic nie ulepszy twojego systemu w porownaniu do twojego onkyo tx sr 576.wydasz 1000 zl a dojdzie ci tylku wejscie usb a jakosc dzwieku bedzie taka sama.wiec ja bym sie nad tym grubo zastanowil bo wyjdzie ze ,,zamieni stryjek siekierke na kijek,,..tak bym to ujal...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) onkyo tx nr 509 niecale 800 zl

jest jeszcze aukcja wyzszego modelu onkyo tx nr 609 ale musisz obserwowac jak sie skonczy,ale sadze ze tez ponizej 1000z

obydwa maja internet i usb.ja bym sie nad tymi zastanowil,przejrzalem tak na ,,szybko,, wiec jak poszukasz to moze cos lepszego znajdziesz...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

super dzięki za opinie. na allegro za wiele nie ma tych z netem znalazłem ONKYO TX-NR509. nie wiem czy to model podobny do mojego ktoś zna? nie chciałbym gorszego sprzętu.

Jak zamierzasz korzystać z nowoczesnych funkcji "internetowych" to kup lepiej coś z zeszłorocznych modeli, Denona AVR X1000 albo Onkyo 525 kupisz już za ~1200zł, sprzęt lepiej dopracowany internetowo.

Chociaż też widze średni sens wymiany tego co masz...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.