Skocz do zawartości
IGNORED

Tkanina projekcyjna

jgx

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś sie orientuje z jakich materiałów rodzimi producenci robią ekrany? Czy to są materiały ich produkcji czy po prostu je importują z Chin, USA czy Kanady (bo gdzieś tak czytałem) i po prostu składają całość u nas? Czy ktoś ma namiary na takiego producenta lub sprzedawcę tkanin za granicą bo ja nic w sieci nie mogę znaleźć. Kiedyś gdzieś tu chyba był watek o zbiorczym zamówieniu samej szmaty z kanadyjskiej (lub hamerykanskiej firmy ale nie mogę go znaleźć!

pozdro 4all

https://www.audiostereo.pl/topic/114972-tkanina-projekcyjna/

Uderz do Adeo, ja od nich brałem sam materiał.

szejk brałeś od nich bezpośrednio z firmy ze Złotoryi? dzwoniłem do nich to spuścili mnie na drzewo odsyłając do regionalnego przedstawiciela gdzie jak to w Polsce nikt nic nie wie, szef będzie trochę później to odzwoni :) i takie tam - porażka

Najpierw napisałem do nich email, oni kierują Cię do przedstawiciela na dany region, a z nim już przez telefon wszystko załatwiłem. Bez problemowo, po 10 dniach miałem materiał.

Bodajże załatwiał mi to wszystko chlopak z Gdyni. Polecił mi Adeo Reference White (całkowicie zaciemniona sala) i jestem zadowolony.

Najpierw napisałem do nich email, oni kierują Cię do przedstawiciela na dany region, a z nim już przez telefon wszystko załatwiłem. Bez problemowo, po 10 dniach miałem materiał.

Bodajże załatwiał mi to wszystko chlopak z Gdyni. Polecił mi Adeo Reference White (całkowicie zaciemniona sala) i jestem zadowolony.

po kontakcie z regionalnym z Warszawy przysłał mi tak:

>Cena Reference White i Grey jest taka sama. Adeo Reference White/Grey 270x160 - cena netto 607 PLN/brutto 747 PLN

jak dla mnie jest to za dużo, gdyby zaoferowali cenę jak Tobie to bym kupił. Może uderzę do Gdyni - masz jeszcze namiary? Napisz proszę czy masz porównanie do czegoś innego niż ten ekran (ściana pomalowana farbą tikkurila , inny ekran lub DIV) czy faktycznie jakość obrazu jest lepsza?

pozdrawiam

Ja płaciłem 560 zł (dostałem 10% rabatu, ale to i tak coś za dużo Tobie krzyknęli).

Rozmawiałem z nimi:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Dokładnie to z panem Dawidem Beśko, wszystkim kierował. ([email protected])

Jedyne porównanie jakie mam, to ze ścianą i oczywiście o wiele lepiej wypada ekran.

Inaczej mówiąc, materiał wyciąga tyle na ile pozwala projektor. Posiadam Benq W1070 i myślę, że nic lepszego bym nie ugrał z jakimkolwiek ekranem.

Posiadam gdzieś resztki, paski chyba 10 cm. Mógłbym Ci podesłać w kopercie kawałek.

Ukryta Zawartość

• 2 miesiące później...

Ja płaciłem 560 zł (dostałem 10% rabatu, ale to i tak coś za dużo Tobie krzyknęli).

Rozmawiałem z nimi:

Ukryta Zawartość

Dokładnie to z panem Dawidem Beśko, wszystkim kierował. ([email protected])

Jedyne porównanie jakie mam, to ze ścianą i oczywiście o wiele lepiej wypada ekran.

Inaczej mówiąc, materiał wyciąga tyle na ile pozwala projektor. Posiadam Benq W1070 i myślę, że nic lepszego bym nie ugrał z jakimkolwiek ekranem.

Posiadam gdzieś resztki, paski chyba 10 cm. Mógłbym Ci podesłać w kopercie kawałek.

witam - szejk sprawdź priv

Ukryta Zawartość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.