Skocz do zawartości
IGNORED

kolumny do Denon AVR-2310

ttoby

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie forumowicze,

Nadszedł czas na zmiany. Dorosłem do decyzji, że czas zmienic zestaw kolumn grających z w/ w amplitunerem.

Do tej pory grał z WHARFEDALE CRYSTAL 40, 10, CENTER bez suba ( nie był konieczny - w mojej oczywiście opini ).

Fronty podłączone w Bi-Amp. Nie gra to źle, ale oczekuję czegoś więcej. Uważam, że Denon troche się marnume z tymi kolumnami. ( kupilem taki zestaw bo byl wtedy w dobrej cenie, no i na tyle bylo mnie stać ).

Ostatnio przymierzałem się do zakupu uzywanych Diamondów 9.6 oraz 9.1 ale niestety nie dogadałem się z drugą połową ( kolor nieodpowiedni ) i temat się rozpłynął - do tej pory nie wiem czy to nie był błąd.

Teraz wraca do tematu i stąd moja prośba o Wasze wsparcie. Jakie kolumny najbardziej będą pasować to tego ampli ? Pod względem klasy oraz dopasowania.

Ostatnio duzo przyglądam się ofercie Dali oraz Boston Acoustik, jeśli macie inne propozycje chętnie się znimi zapoznam.

Kolejne pytanie to czy jestnkonieczność inwestowania w kpl. kolumn, czy też wystarcza same fronty ?

Proszę o Wasze opinie i propozycje dotyczące kolumn do AVR 2310.

Z góry dziękuję za pomoc.

https://www.audiostereo.pl/topic/115014-kolumny-do-denon-avr-2310/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.