Skocz do zawartości
IGNORED

xti 20 porownanie z nortridhge e 30

kichanadeta

Rekomendowane odpowiedzi

MA OKAZJE KUPIC OBYDWA MODELE E 30 ZA OK 1100, XTI OK 1500, CZY ROZNICE W BRZMIENIU SA DUZE?LUBIE DZWIEK PRZEJZYSTY, POUKLADANY Z DOBRZE KONTROLOWANYM LECZ NIEZBYT TWARDYM BASEM, SZCZEGOLOWA NIEPRZEJASKRAWIONA WYGLADZONA GORA , NIE NARZUCAJACA SIE SREDNICA.SLUCZAM W ZASADZIE WSZYSTKIEGO OD MILESA DAVISAD.KRALL. SADE, US 3 PRZEZ MOBY BJORK PETER GABRIELMASSIVE ATTACK, PO METALICE NIRVANE ETC

WKROTCE ROWNIEZ PRZESIADKA NA NOWA ELEKTRONIKE Z YAMAHA AX CDX 396 (PRAWDOPODOBNY PRZYPLYW GOTOWKI OK 6000ZL), TU :NA NAD 372?, BALTLAB?, AMPLIFIKATOR ?. ZASTANAWIAM SIE NAD ZRODLEM DO 2500.POKOJ NIEWIELKI DO 10 m2, WSZYSTKO TO MA GRAC NIE KONIECZNIE GLOSNO , A POPROSTU "LADNIE" ?AUDIOFILEM NAZWAC SIEBIE NIE MOGE LECZ BEDZIE TO SPRZET NA WIELE LAT ZATEM NIE CHCE WYRZUCAC BADZ CO BADZ NIE MALYCH DLA MNIE PIENIEDZY .Z GORY DZIEKUJE ZA WSZELKIE SUGESTIE.PRZEPRASZAM ZA NIEZBYT FACHOWY JEZYK.

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

https://www.audiostereo.pl/topic/11512-xti-20-porownanie-z-nortridhge-e-30/

Sluchaj a czy niewarto jest ci zaczekac?? i ten przyplyw gotówki wydac rozsądniej. W twoim przypadku fajne, male monitorki to podstawa. Podlączenie puzniej do tych powyzszych tego nada hmmmm no niebardzo mówiąc wprost. To ja osobiscie oczywiscie wolalbym pianocrafta(do 10m2 jak znalazl), ale oczywiscie zlorzenie tak jak ty chcesz 2 monitorów i oddzielengo wzmaka z cd to owszem różnica zacna. Pomysl i posluchaj na początek co ci sie najbardzije spodoba. Koledzy z forum napewno bedą mieli ciekawe propozycje.

PRZESIASC SIE Z ODDZIELNYCH SEGMENTOW YAMAHY NA MNIEJSZEGO PIANO?RACZEJ NIE.ALE DZIEKUJE ZA SUGESTIE.

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

Mam w chacie xti20, E60 słuchałem tylko w sklepie. Do jazzu a szczególnie wokalnego xti20 to monitorki w sam raz - sam miód, do Gabriela też pasują (jedne z moich ulubionych płytek) - piękny bas i rytm, gorzej z mocnym łomotem - tańsze E60 mogą być w tym lepsze choć nie dokonywałem bezpośrednich porównań. Takie są moje wrażenia a to zawsze kwestia gustu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.