Skocz do zawartości
IGNORED

Trzaski w kolumnach przy przełanczaniu

wiktorb

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam problem jak w temacie.Podczas zmiany utworów do przodu,(czasem do tyłu) słychać w obu kolumnach trzask.Denerwuje mnie to tym bardziej,że wcześniej ( przed zmianą DVD) tego nie było.Mam AV Yamaha 640 oraz DVD HK22.Łączę oba coax.Przy przełanczniu stacji radiowych tego nie ma ,także przy zmianie kanalów w TV gdy dzwięk puszczam przez Ampa.Czy ktoś ma jakiś pomysł na ten problem? Czy może to być wina DVD?

Pozdrawiam

Widzę, że nadal drążysz temat.

Próbowałeś przez optical?

A może weź Harmana pod pachę. Idź do znajomego co ma inny ampli lub normalnego wzmaka i zobacz czy też masz takie objawy. To na pewno dużo wyjaśni.

Słuchając rozumu....

Foni

Dzięki.Prawdę mówiąc kiedyś ten wątek czytałem,ąle wtedy jeszcze wogóle nie myślałem o HK.Właściwie jak bym czytał o swoim problemie.Tyle,że ja posiadam również oryginalne płytki.

Mimo to jutro jadę do kumpla sprawdzić dla pewności na jego sprzęcie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.