Skocz do zawartości
IGNORED

Kabel do surroundów 11 - 13 metrów - QED, Hotline … ?

barni

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Będę podłączał surroundy w nowym lokum, niestety odległość jest dosyć duża ok 11- 13 metrów od wzmacniacza. Z racji umieszczania kabla w listwach wskazane aby był on w miarę giętki i nieszczególnie gruby. Poza tym ma być dobry i tani :)

Pierwsze strzały:

- QED PErformance

- Hotline White Line

- Hotline Red LIne

- Straight Wire Waveguide 1,5

- Qed Classic

- Qed QE4015

Witaj,

Nie wiem jaki masz fundusz na ten cel ale pewnie możesz spokojnie do tej listy dopisać Tara Labs Prism Klara, 33 złocisze i tu masz je :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Dla Ciebie i Twojego celu dedykowane czyli tanie i do surrondu jak znalazł, do frontów już bym ich nie użył :-).

Co to QED to pewnie kolega muda44 napisałby to samo co ja, nie Performance a model Ruby za 36 złociszy :-) no ale te już mniej dedykowane pod Twoje oczekiwania :-).

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Dipole Jamo Concert zasilane z Pioneera lx53. Chodzi mi o to, aby cena kabli przy tej dlugosci nie przekroczyla wartosci glosnikow

Pozdrawiam

Rafal

Ja jestem z tych osob co wolą dolożyć kasę do kolumn czy elektroniki, niz pakować się w drogie kable. Oczywiście, można kupić coś porządnego, ale ma to sens przy droższych sprzętach. Ja kupiłem markowe kable do stereo, a do kina nadal używam zwykłych miedziakow za 3zł/m. Po przejściu z kabla za 3zł na taki za 50zł dużych różnic nie zaobserwowałem, chociaż delikatna poprawa wystapiła. Musisz się zastanowic, czy naprawdę warto pakować się w drogie okablowanie, a nie lepiej wymienić kolumny czy wzmak, gdzie na 100% będziesz słyszał poprawę jakości dźwięku?

Dipole Jamo Concert zasilane z Pioneera lx53. Chodzi mi o to, aby cena kabli przy tej dlugosci nie przekroczyla wartosci glosnikow

Pozdrawiam

Rafal

Pioneer LX-53 to zacny sprzęt więc jak nie masz na porządny kabelek Tara Labs za marne 36 zł/ metr to kup Klotz za 14 zł i też będzie a nie jest to jakaś licha firma a tani, 36 zl/m to nie jest drogi kabel jak wszyscy wiemy a zaledwie podstawowy :-) ale wiadomo, za chwilkę będzie 500 innych opinii :-).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.