Skocz do zawartości
IGNORED

KABEL ZASILAJĄCY (UNITRA)

SZYBA

Rekomendowane odpowiedzi

MAM MAŁY PROBLEM,ZASTANAWIAM SIĘ CO ZROBIĆ Z TYM KABLEM CHCE GO UCIĄĆ ZOSTAWIĆ JAKIEŚ PIĘĆ CM.KABLE OD OBUDOWY I DOROBIĆ JAKIEŚ GNIAZDO DO TEGO JAKIŚ KABEL ZASILAJACY.

BYŁEM W SKLEPIE ELEKTRONICZNYM NAWET W TRZECH MOWIĄ ŻE NIE MAJA NIC NA KABEL TYLKO DO OBUDOWY ALE JA NIECHCE NIC PRZERABIAĆ W OBUDOWIE.

PROSZĘ O POMOC ...

https://www.audiostereo.pl/topic/11638-kabel-zasilaj%C4%85cy-unitra/

Bo to czego szukasz będzie raczej w sklepie elektrycznym. Nie bardzo jednak rozumiem po co Ci to? Jeśli nie odpowiada Ci wtyczka na końcu to ją zmień i tyle. Jeśli potrzebny dłuższy kabel, to nadsztukuj przedużaczem. Krótszy? To skróć. Po prostu nie rozumiem po co chcesz to zrobić?

JEST TO WYGODNIEJSZE GNIAZDO PRZY SPRZECIE I TYLKO DOCZEPIANY DO GNIAZDA KABEL TAK JAK PRZYKŁADOWO W RADMORze 5412 . POPROSTU CZASAMI MAM ZA DŁUGI A CZASAMI ZA KRÓDKI A DOCZEPIANY MOGE MIEC I KRÓDKI I DŁUGI .

BEZ SKOJARZEŃ

(analog) odwal sie od Unitry ...

W sklepach komputerowych powinny być gniazda EIC (3 bolce) na kabel. Do takiego gniazda możesz podpinać porządne sieciówki albo zwykłe komputerowe trzyżyłowe.

I nie kródki, tylko krótki...

NIECH JEST DŁUGIE I SZEROKIE JAK MORZE . SPRAW SOBIE LEPSZY WZMACNIACZ I TUNER ZA 100 ZŁ TO POGADAMY A JAK NIECHCESZ NIEC DODAĆ DO TEMATU O KTÓRY PROSZE NIEPISZ NIC BO PSUJESZ KLIME .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.