Skocz do zawartości
IGNORED

WiMP - gdzie ten tryb offline na laptopie (Premium)?

w.p.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Skusiłem się na ofertę WiMP i chwilowo siedzę na tym zamiast Spotify. Jakościowo ciężko mi ocenić, ale ogólnie jakoś wygodniej się nawiguje, a i tu i na Spotify nie ma "The City" Vangelisa więc oferta podobna ;)

Ale duże rozczarowanie - nigdzie nie ma w Premium opcji odsłuchu offline. Faktycznie nie ma tego na PC a jest tylko na smartfony i tablety czy czegoś nie widzę? Na przerwę świąteczną chciałbym zabrać muzykę, ale bez Spotify się nie obejdzie?

Jak to jest?

Pozdrawiam!

Wojtek

Wersja pc nir ma offline. Tylko tablet/telefon zostaje dla offline. Nie mogę zrozumiec takiej segmentacji odbiorców tym bardziej ze hifi z mobilnego urzadzenia do mnie nie trafia. W pracy za to moja firma mocno ogranicza ruch z serwerów wimp wiec ciągle jestem wierny spotify ;)

Dzięki za szybką odpowiedź!

Eh - to jest tak dziwna polityka że myślałem że mam coś z oczmi.

Szkoda - bo bardzo sobie cenię Wimpa a mobilnie nie słucham muzyki, raczej radio i audiobooki.

Na święta wracam na Spotify zatem. Zobaczę przy okazji jak sobie będzie współpracował z SqueezePlug ktorego mam na moim Raspberry Pi.

Może w WiMP w końcu to zmienią... Rzadko jestem z moją muzyką offline bo preferuję stacjonarne słuchanie, ale w czasach walki o klienta takie podejście jest dziwne...

Pozdrawiam!

Btw. Korzystasz mozr na raspberry z jakiegos daca na usb albo konwertera usb-spdif ? Bo poszukuje czegoś co dziala ;) - miałem zamawiac hifiberry ale jeszcze szukam alternatyw ;) najlepiej na usb :)

No audio bez daca na Rasp to była by masakra.

Używam Audinst Hud mx-1.

Jedyny problem jaki napotkałem że jak pochodzi komputerek z dobę to następnego dnia mi nie chce grać - ale duże prawdopodobieństwo że to coś z USB a może z systemem. Ale jak się włącza i wyłącza codziennie to nie było problemów.

Sprawy nie badałem

Jeszcze jest taka lista ale wiadomo jak to jest z takimi listami ;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

W.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.