Skocz do zawartości
IGNORED

Harman Kardon 1400 line

pietia30

Rekomendowane odpowiedzi

A dlaczego właśnie on Cię zainteresował ?

Dlatego bo nie ma żadnych pierdów typu pokrętła itd wygląda audiofilsko,na zagranicznych forach ma mega dobre opinie co w tej cenie sie rzadko zdarza, a pozatym szukam jakiegos taniego wzmaka, acha jest to sprzet z 1993roku minus to brak pilota.

Posiadałem ten wzmacniacz, według mnie gra fajnie. Porównywałem go do kilku klocków i nie było wstydu np takie wzmaki jak Musical Fidelity xa1(prosiaczek) Marantz 66 ki si, AMC3050a grają gorzej, brzmi jasniej od harman/kardon hk 680, jednak nie tak rytmiczny, bardzo przypominał mi tonalnie wyższy model z tamtych czasów - Harman/Kardon hk 690, ze zrozumiałych wzgledów jest od niego gorszy. O ile się nie mylę to w swoim czasie był wzmacniaczem redakcyjnym niemieckiego Stereo.

?

A czy napędzą Dali Concept 8 i jak jest z basem w HK, mam też Marantza 7001 oku co z tych dwóch byś wybrał?

Z pewnoscią wybrał bym Harmana, niestety nie wiem jak zagra z Dali Concept 8, Musisz posłuchać osobiście.

?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.