Skocz do zawartości
IGNORED

ROTEL 1060+ROTEL 1070+AVANCE DANA 680XT

bussboy

Rekomendowane odpowiedzi

Do powyzszego zestwau poszukuje okablowania ktore bedzie bardziej kontrolowalo i utrzyma bass w ryzach, uwypukli scene i spowoduje ze dzwiek bedzie bardziej kontrolowany. Z gory uprzedzam ze slucham wiecej muzyki pochodzenia elektronicznego niz akustyki :) obecnie zestaw "chodzi" pod Audioquest Diamondback i CV4.

https://www.audiostereo.pl/topic/11704-rotel-1060rotel-1070avance-dana-680xt/

W przypadku kabla stwierdzenie "dobrze kontroluje" dla mnie znaczy po prostu "słabiej przenosi", czyli w sumie ogranicza dźwięk, więc mogą być efekty uboczne. Ale można spróbować, czemu nie. Z Kimberem akurat zdaje się jest ten problem, że w rzadko jest lub wręcz wcale nie jest dostępny w salonach do wypożyczenia.

mialem ogromny problem z ujarzmieniem basu w moim zestawie. cv4 i diamondback sa swietnymi kablami ale niestety na moim zestawie sie nie sprawdzily :( probowalem tez 4tc kimbera ale to tez nie to :(przerabiam teraz xlo pro 600 i interconect pro 100. i tutaj musze przyznac ze jestem pozytywmnie zaskoczony. bas juz nie dudni tak po scianach, srednica wyszla do przodu, dzwiek stal sie jakby bardziej klarowny. slychac wiecej szczegolow. generalnie jesli ktos kladzie nacisk na srednice i gore to polecam ten zestaw. ja z pewnoscia troche na nim "pogram" :) pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.