Skocz do zawartości
IGNORED

Zestaw STEREO do 15 kPLN

JacekRS

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, żeby nie było, że temat jak to większość "umarł" bez finału.

Otóż finał już jest!

Wzmacniacz i CD zakupione.

Uparłem się, że ma to być z jednej stajni i jest zwycięzca.

Musical Fidelity A5 z A5.5CD - zestaw wygląda jakby był dopiero co z półki w sklepie zdjęty.

Gra to u mnie od dwóch dni.

odpalenie... no i idą pierwsze płyty... Ed Sheeran.... nie podobało mi się, Queen... to samo.i tak po 20 minutach, byłem rozczarowany... ale potem jeszcze przywaliłem, Roxette, Dire Straits, Michaela Jacksona .... tranzystory nabrały temperatury i... zaczęło się granie. A5 trzyma KEF`y za mordę i kiedy trzeba potrafi ładnie "tąpnąć". Rotel był po prostu za cienkim zawodnikiem do tych paczek.

Potem przyszedł sąsiad (ten co ma MF A300 z Chorusami), przyniósł swoją płytę, nie pamiętam kto to tam gra, ale muzyka podobna do Vanessy Mae... dobrze nagrana/wydana i można było posmakować i wysokich i średnich i niskich tonów. Generalnie jestem bardzo zadowolony, muszę tylko brać poprawkę, że sprzęt musi mieć "temperaturę" do grania:)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.