Skocz do zawartości
IGNORED

Dac do Yamaha cd-n500 czy kupno osobnego CD?

ciechu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Mam pytanie Mam odtwarzacz sieciowy z CD Yamaha CD-N500 i jestem z niego zadowolny bo mam bardzo dużą bibliotekę płyt na dysku sieciowym i oczywiście chcę lepiej. Czy jest sens kupna osobnego Daca czy Cd-ka. Słucham też oczywiście płyt CD. POZDRAWIAM AHA budżet do 1000zl.

Witaj,

moim zdaniem zupełnie bez sensu jest kupowanie drugiego CD. Jeśli chcesz poprawić jakość dźwięku, to najlepsza opcją będzie zakup zewnętrznego przetwornika. Kwota około 1000 zł. niestety nie pozwoli na zakup urządzenia, które ewidentnie polepszy jakość dźwięku. Jedynie proponuję posłuchać przetwornik Beresford TC-7533, może spodoba Ci się to brzmienie.

Natomiast jeśli zależy Ci na konkretnej poprawie, to moim zdaniem minimum to bardzo ciekawy przetwornik Audio-gd NFB-3.384.

Jeśli masz taką możliwość, zapraszam serdecznie do naszego salonu na odsłuchy. W przypadku pytań służę pomocą.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.