Skocz do zawartości
IGNORED

ZAPYTANIA DO ADMINISTRACJI.

Gość rydz

Rekomendowane odpowiedzi

Nawet nie masz jaj ażeby się do tego przyznać ? Czy mam zachowywać się tak jak śledczy parantullka i odszukać twoje posty w którym mi to obiecujesz ? ....paranoja ? jaja sobie załatw bo gdzieś zostały na polu bitwy :-). Napisałeś, że to ty jesteś administracja więc udowodnij to, jeśli nie jesteś to dokonałeś oszustwa i podszycia się pod administracje co raczej nie powinno być pozostawione bez echa bo jednak ktoś jest właścicielem tegoż forum i pewnie nie życzy sobie takich jaj z siebie... i zapewne nie chciałby być utożsamiany z tobą :-).

To że robicie sobie jaja z użytkowników tego forum, obrażacie ich bezkarnie to inna kwestia ale chyba nie możesz również robić sobie jaj z administracji bo to już lekka kpina.

ale gaworku nie zaluj sobie i upusc sobie troche tego..cipcipcip.Potem podsumujemy...

chiba ze masz pytania do administracji..TO JA.

Jeśli faktycznie podszywasz się pod administracje lub nią jesteś a nie chcesz tego udowodnić więc ja zadam pytanie administracji tego forum cytując twój post i dowiemy się prawdy kto ty jesteś.

Dla pewności ażebyś nie edytował posta i usunął to co napisałeś, zacytowałem go :-). Wiem, że lubisz sobie kpiny z ludzi urządzać ale nie jestem przekonany do końca czy administracja też preferuje taką zabawę, przekonajmy się :-).

Widzę, że już nigdzie śladu nie ma po wczorajszych występach użytkownika Grevor,

któremu jak rozumiem pogrożono paluszkiem i dalej może sobie bezkarnie po forum hasać i obrażać ludzi

Tutaj są takie święte krówki, które potrafią trzy razy na dzień wpaść jak tutek nad Smoleńskiem op... w lewo i prawo po czym spokojnie przychodzą hasać na drugi dzień z tymi samymi inwektywami. Nawet pogrożenia paluszkiem nie dostają - a spróbuj jakiego pomylonego wieśniaka wypionować, to zaraz się moderatorzy zbiegają, że krzywdę robisz.

W podobnym wątku do tego już się prawie dowiedziałem od Foxia ile tu płacą za wpis, żebym nie gerował ruchu włascicielom forum za bezdurno. Ale wątek szybko zamknieto. Wiec ... pupa z zarobku. Kasta naganiaczy nie wpuści nowego :)

Brawo, jeden miał odwagę o tym napisać :-), święte krówki są niestety nietykalne a to co pisałem o banach które mi załatwiał mulsik, udowadniam poniżej :

10.12.2014 Atak personalny (Regulamin §6 pkt. 5, Netykieta pkt. 10) 2 palton Szczegóły

10.12.2014 Atak personalny (Regulamin §6 pkt. 5, Netykieta pkt. 10) 2 palton Szczegóły

10.12.2014 Nieodpowiedni język (Regulamin §6 pkt. 5) 2 palton Szczegóły

20.11.2014 Obraźliwe posty lub PW pod adresem moderatorów, z powodu otrzymanej restrykcji (Regulamin §6 pkt. 5, Netykieta pkt. 10) 5 jozwa maryn Szczegóły

20.11.2014 Atak personalny (Regulamin §6 pkt. 5, Netykieta pkt. 10) 2 jozwa maryn Szczegóły

11.10.2014 Atak personalny (Regulamin §6 pkt. 5, Netykieta pkt. 10) 2 SlawekR Szczegóły

11.10.2014 Atak personalny (Regulamin §6 pkt. 5, Netykieta pkt. 10) 2 SlawekR Szczegóły

11.10.2014 Trolling (Netykieta pkt. 11) 3 SlawekR Szczegóły

To ostrzeżenia które jeszcze są, nie ma tych przeterminowanych i baników bo już się pogubiłem ile ich było :-). Ciekaw jestem czy naganiacze i święte krówki też mogą się tym pochwalić :-).

Że dopuszczą Cię do koryta, to przecież było wiadomo, zabierasz im chleb :-). Jak widać mi grożą non stop i paluszkiem i słownie najazd na chatę w wykonaniu foksika, dowodwy zatrzymałem bo sprawa będzie miała jednak większy wydźwięk bo to już przegięcie pały, można się wyzywać na forum ale straszyć rodzinę najazdem na chate ? to już zalatuje....wczasami :-).

Jak widać po ostrzeżeniach, moderatorów też nie oszczędziłem jak nie mieli racji i bronili święte krówki :-).

Wszystkie ostrzeżania dostałem za atak na dwie świętości - muls i bobcat oraz atak na moderatorów za robienie sobie jaj, teraz pewnie dojdą dwie kolejne święte krówki :-).

Co za dowód rzeczowy dołączyłeś parantullko święta krówko :-), bardzo przekonywujący...podobnym do ciebie bezmózgowców...gdzie twoje kolejne dochodzenie ? :-) tu chyba się już nie da bo trzeba dowodów prawda ? :-).

Czy Administracja może coś z tym zrobić? Bo kasowanie postów nic nie daje, proponuję wakacje dla Pana P i dla Pana G - tego się już czytać nie da!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Bądź chociaż uczciwy i do listy wakacyjnych dopisz jeszcze dwóch a wtedy z godnością przyjmę te wakacje, a kto ci każe czytać ? opuść temat i znajdź sobie taki w którym możesz wszystko czytać :-).

Proszę tylko i jakiś ciepły kraj bo zimno jest :-) i nie koniecznie musi być all inclusive :-)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.