Skocz do zawartości
IGNORED

Audio Analogue Primo uszkodzony

Piotr Piasecki

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mam pytanie, czy warto to ustrojstwo kupić za te pieniądze. Patrząc po bebechach to zwykły napęd cd-rom ze sterownikiem, który można zrobić samemu za 100 pln.

link:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zapomniałem napisać, że mam zamiar coś takiego kupić i zastanawia mnie jak to gra.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/117798-audio-analogue-primo-uszkodzony/
Gość bartosz_55239

(Konto usunięte)

Witam. Mam pytanie, czy warto to ustrojstwo kupić za te pieniądze. Patrząc po bebechach to zwykły napęd cd-rom ze sterownikiem, który można zrobić samemu za 100 pln.

link: http://allegro.pl/audio-analogue-primo-uszkodzony-i5007081716.html

Zapomniałem napisać, że mam zamiar coś takiego kupić i zastanawia mnie jak to gra.

Tak to napęd komputerowy, ale nie jest zwykły. Z tego co wiem to napęd Teac, bardzo kosztowny - wymiana całego napędu w razie awarii to koszt 1000zł. Laser kosztuje ok 500zł. W tym Primo nie awiadomo co jest do naprawy. Jesli napęd, koszt będzie spory. Warto sie zastanowic tez na przyszłosc czy masz w razie czego 1000zł na napęd :)

Początkowo cena była 700zł za niego. Potem chyba 500.

"Odmienny obraz każde widzi oko a każde ucho inny słyszy śpiew. A każde serce gdy wejrzysz w nie ukaże własną słabość i grzech"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.