Skocz do zawartości
IGNORED

Jakie aktywne kolumny wybrać? Do 1000zl 16m2 Coś lepszego niz Microlab 6c

grzegorzwawa

Rekomendowane odpowiedzi

cześć,

Wiem że było wiele podobnych tematów ale albo było o wersjach do 500zl albo o kolumnach 3000zl

Jak cześć z was wie że względu na zmianę mieszkania potrzebuje niezbyt duży zestaw kolumn aktywnych. Pokój 16m2

Budżet około 1000zl. Chętnie mniej ale jak warto dopłacić pare stów do czegoś duzo lepszego to Dopłacę.

Chętnie prawdziwie aktywne kolumny a nie tylko z wbudowanym jednym wzmacniaczem. Ważne zeby miały mozliwosc podłączenia dwóch źródeł i zeby miały pilota. Muzyka najróżniejsza. Przesiadam się z musical fidelity e10 i acoustic energy evo 3. I byłem z tego zestawu bardzo zadowolony. Doceniam szczegółowość, przestrzeń ale też ważne zeby było lekko ciepło i żeby dało się słuchać godzinami z przyjemnością wiec super ekstra szczegółowości nie chcę.

Podawajcie prosze konkretne modele i dlaczego akurat te. Wasze doświadczenia bedą bardzo cenne.

Jezeli nic innego rozsądnego nie ma to kupię w ciemno pseudo aktywne stare Microlaby solo 6c ale wolałbym cos na prawde aktywnego i lepszego

Wszędzie polecasz swoje produkty ze sklepu, tylko jeden model

w czym są tak wybitne?

Oto mój post, podobny temat - zamienić obecne microlaby solo6c na coś inszego..

odpowiedzi w sumie nadal nie znalazłem, może Ci cos pomoże.

Micro jak coś znajdę będe sprzedawał.

Kup via. internet i spokojnie w domu porównaj - masz 15 dni na zwrot bez tłumaczenia.

Są też sklepy, które wypożyczają na domowe testy. W sumie to prawie to samo, ale z większą świadomością. :)

Sorry, nie wkleił mi się link

Jeszcze raz:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Przerabialiśmy ten temat przy kinie domowym. Komentarze były podobne - do prezentacji kina Def Tech na Audioshow. I umilkły jak makiem zasiał. Pozostaje mi nic innego jak zaprosić na odsłuch Incline.

Sprawdź nasze wyprzedaże, zapytaj o rabaty dla forumowiczów. 

https://sklep.rms.pl/wyprzedaz-promocje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.