Skocz do zawartości
IGNORED

Ostatni szlif

bartoszek32

Rekomendowane odpowiedzi

Ale taka prawda, Polak mysli, ze jak cos jest drozsze, to musi byc lepsze.

I tutaj zagrywka Tannoy to potwierdza. Gdyby cena poczatkowa byla taka jak jest teraz w UK, to polski audiofil nie popatrzyl by na te kolumny.

Tak panowie 1600zl za towar sprzedawany w PL za 5400zl. Mistrzostwo swiata.

Ciekawe jak wygladaja miny ludzi, ktorzy to kupili, troche mi ich szkoda.

Człowieku zrozum ,ze to jest wyprzedaz modelu,w zeszłym, roku gdy wchodziła seria cm2 kupilem w top-hifi B&W CM5 plus standy za 3600.normalna cena to za standy 1800 a za cm5 tez jakoś koło 5000 i co?po mc.wyprzedaz się skonczyła cena wrocila do normy a ja sprzedałem to za 4 tys i gośc dziękowal mi wręcz całując po rękach.Nie sądze ,ze od początku w UK cena tych kolumn to 350funtow ,moze się myle ale jakoś raz,ze to by była faktycznie przesada a dwa to to,ze te kolumny nie graja jak kosztujące 1600,2600,czy nawet 4600..Takie focale za 7 tys deklasują dzwiekiem .Idz do salonu posluchaj ich a pozniej jakies drozsze i wtedy napisz bo tak to mozna sobie gdybac bez konca.Ja przez rok mialem wszystko co tu jest zachwalane od dynek,proacow ,chario,b&w itp,teraz juz sam sobie wybieram co kupić lub wypozyczyć .

Copland CTA 402,Copland CDA 288 .Dali Mentor 5

Człowieku zrozum ,ze to jest wyprzedaz modelu,w zeszłym, roku gdy wchodziła seria cm2 kupilem w top-hifi B&W CM5 plus standy za 3600.normalna cena to za standy 1800 a za cm5 tez jakoś koło 5000 i co?po mc.wyprzedaz się skonczyła cena wrocila do normy a ja sprzedałem to za 4 tys i gośc dziękowal mi wręcz całując po rękach.Nie sądze ,ze od początku w UK cena tych kolumn to 350funtow ,moze się myle ale jakoś raz,ze to by była faktycznie przesada a dwa to to,ze te kolumny nie graja jak kosztujące 1600,2600,czy nawet 4600..Takie focale za 7 tys deklasują dzwiekiem .Idz do salonu posluchaj ich a pozniej jakies drozsze i wtedy napisz bo tak to mozna sobie gdybac bez konca.Ja przez rok mialem wszystko co tu jest zachwalane od dynek,proacow ,chario,b&w itp,teraz juz sam sobie wybieram co kupić lub wypozyczyć .

Bo najlepiej jest sluchac sprzetu, ktory sobie upatrzymy a nie ludzi, ktorzy o nim slyszeli i pier....la glupoty na jego temat na forum.

Zgadzam sie z tym w 100%. Nigdy nie kupilem sprzetu w ciemno i tego nigdy nie zrobie. Moze dlatego jestem zadowolony z tego co mam i nic nie zmieniam.

A te Tannoy bede sluchal jeszcze dzisiaj albo jutro, czekam na telefon od kumpla z ktorym wybieram sie do Belfastu po jakis sprzecik dla niego.

Jezeli mi sie spodobaja to biore, bo cena naprawde korzystna biorac ich wartosc na rynku polskim. Tak jak pisalem wczesniej, lubie ta firme dlatego hetnie sprawdze jak brzmia DC6T, a noz widelec i B&W poleca na sprzedaz. Chociaz mam wielki sentyment do nich po tych wszystkich latach.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.