Skocz do zawartości
IGNORED

czy dvd Pioneer dv 575 odtwarza wav-y

kolomar

Rekomendowane odpowiedzi

Pytanie do uzytkownikow Pioneera DV575, czy ten sprzet odtwarza plyty audio nagrane z komputera w formacie wav? Zastanawiam sie nad kupnem ww dvd, ale chcialbym miec mozliwosc odtwarzania audio nagranych z kompa.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) A na takiej stronie pisza tak:

Caractéristique Détail

CD-AUDIO Oui

SACD Oui

DVD-AUDIO Oui

MP3 Oui

MP3 PRO Non

OGG Non

AC3 Non

WMA Oui

WAV Non

Programmation Non

Répétition Oui

Lecture aléatoire Oui

Stad moje obawy. Prosze posiadaczy dv575 o opinie na temat sprzetu. Z gory dzieki

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/11854-czy-dvd-pioneer-dv-575-odtwarza-wav-y/

Czy nie mylisz przypadkiem plyty CDDA z plyta w formacie ISO9660 z nagranym plikiem WAV?

Inaczej: czy kompakt z trescia to to samo co kompakt z nagranym jednym plikiem ktory jest obrazem tej tresci?

Posiadaczem nie jestem, ale płyty nagrane na kompie to on czyta jeżeli zastały one zapisane jako muzyka.

wav'ów napewno nie czyta, bo one służą do przechowywania muzyki na hdd a nie do wypalania jej.

ok, chyba faktycznie masz racje, ze pliki w formacie wav sa przechowywane na hd kompa. Dzieki.

A teraz prosze osoby posiadajace to dvd o podzielenie sie wrazeniami. Bo jestem bliski zakupienia tego dvd. Chyba, ze macie jakies lepsze pomysly na dvd do ok 1000 (na Allegro). Dzieki.

Mam taki sam problem, chcę kupić DVD ażeby przyzwoicie odtwarzało muzykę z płyt cd oraz oczywiście do płyt dvd, ten odtwarzacz ma przewagę, iż czyta divx oraz super audio oraz dvd audio ale tych formatów jest mało i nie wiem czy będę takich płyt miał dużo dlatego interesuje mnie ażeby był poprostu dobry w cd-audio i zwykłych filmach dvd. Interesowałem się Yamahą 550 ale ogónie Y ma kiepskie opinie jeżeli chodzi o dvd. W grę wchodzi również dvd hK dv22 bo jest dobry w muzyce ale jest droższy od pioneera.Także raczej jestem zdecydowany na pioneera ale niestety nie ma kolorów czarnych (a mam czarny ampli Yamahy)

a czy posiadacze Pionka 575 próbowali odtwarzać pliki AC3 lub aac na tym odtwarzaczu ?? Bo samo "Oui" mi nic nie mówi ... Pytam czy pliki wielko kanałowe zapisywane w AC3 ( orginale, z netu, czy włsnego wyrobu chociażby z "ACID" ) ... ?? jak wyglada sprawa napisów ( czy np. czyta polskie czcionki ) ... jak sprawa ewentualnych wymian softu ?? ...

a może ktoś ma coś wiecej do powiedzenia na temat samsunga ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.