Skocz do zawartości
IGNORED

Kino domowe , POMOCY !

slawo503

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Potrzebuje wasze pomocy i opinii , po przeczytaniu wielu forów,sam jestem głupi i nie wiem co wybrać .poszukuje kina domowego do kwoty 5 tyś. potrzebuje go do słuchania muzyki 60% ROCK !! :D i oglądania filmów 40% nie potrzebuje Blu-ray gdyż mam go w Ps4 , proszę o opinie i rade co lepsze , myślałem nad kolumnami Wharfedale Obsidian 600 5.0 i amplitunerem Harman Kardon AVR 270 czy jest to dobre połączenie ? pokój to ok 32m kwadratowe Z góry Dziękuje

https://www.audiostereo.pl/topic/118562-kino-domowe-pomocy/

Witaj,

w podanej kwocie szczególnie jeśli zależy Ci na możliwie najlepszym brzmieniu stereo proponowałbym Ci amplituner Denon AVR-X2100W lub Onkyo TX-NR636 oraz zestaw kolumn Jamo z serii Concerto (proszę nie mylić z serią S626 itp.) lub kompletny system oparty na najnowszej serii Wharfedale Diamond 200 czyli np. Diamond 230 / 210 i 220C.

W przypadku powyższych konfiguracji masz zapewnione dobre jakościowo nagłośnienie Twojego salonu oraz przede wszystkim bardzo przyzwoite stereo.

Jeśli masz taką możliwość, zapraszam serdecznie do naszego salonu na odsłuchy, porównania poszczególnych rozwiązań. W przypadku pytań oraz oferty finansowej służę pomocą.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

ok przyjmując amplituner Denon AVR-X2100W odpowiada mi , lecz kolumny Jamo concerto 8 lub 11 juz niezbyt gdyz nie kupie ich nowych a na tym mi zależy . odnosząc sie teraz do tych Wharfedale Diamond 230 czy nie lepsze sa wharfedale obsidian 600 i dokupic z czasem do nich suba Wharfedale Diamond 10.MX-SUB zalezy mi aby to był zestaw 5.1 albo 5.0 a najlepiej było by gdyby nie było takich wielkich kolumn frontalnych . nie upieram sie na te wharfedale obsidian 600 ale nie widze za bardzo innego rozwiazania , ok raz kozie śmierć jak sie bawić to sie bawić mogę dać do 4 tyś za same kolumny ale niech one mnie nie zawiodą

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.