Skocz do zawartości
IGNORED

DAC - około 2000 zł

Sebak77

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo dużo.

To niezbyt pomocna odpowiedź. :)

Może jednak ktoś porównywał i ma jakieś zdanie w tej sprawie. Bardzo by mi to pomogło. Podobno dobrze zaimplementowane dac-i brzmią podobnie. Podpisuje się pod tym bo miałem przez tydzień Aurelic i różnica z moim DIY była marginalna. Ale na coś muszę się zdecydować.

• 2 miesiące później...

Pojawiła się odświeżona wersja Matrix Mini-i Pro+:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Quadral Signum 90, Denon DRA-800H

Jakiego DAC-a w zakładanym budżecie (około 2000 zł) możecie mi polecić? Będzie grał głównie z komputera, ale służył też jako transport. Najważniejsza jakość dźwięku. Słucham każdego rodzaju muzyki.

Stream Magic 6 V1

Podobno dobrze zaimplementowane dac-i brzmią podobnie.

Nie - coś innego je uśrednia

Podpisuje się pod tym bo miałem przez tydzień Aurelic i różnica z moim DIY była marginalna

No właśnie . Albo to DIY jest tak dobre albo wzmacniacz i kolumny ograniczają jakość źródła.

A co do Aurelica to miałem Vegę a wolałem SM6 .

Nie chcesz używki ale jakbyś trafił na Wadię X32 to wiele DACów byś uznał za zabawki .

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.