Skocz do zawartości
IGNORED

zestaw stereo a zewnetrzna karta dziekowa

smaker24

Rekomendowane odpowiedzi

Witam zastanawiam się nad kupnem zewnętrznej karty dźwiękowej do swojego laptopa.

Mój zestaw składa się z kolumn stx f360 i wzmacniacz technics sagx100 podłączonego pod laptopa lenovo g50.

Czy po zakupie karty dźwiękowej poprawie jakość odsłuchu,jeżeli tak to proszę o kilka propozycji kart do kwoty 200zł.

Audiotrak maya u5.

witam,czy różnica bedzie słyszalna,poniewaz na innych forach czytałem ze przy słuchaniu plikow mp3 nie ma róznicy czy karta integra czy usb.

Daj sobie spokoj,

Roznice bys uslyszal jakbys poprawil akustyke pomieszczenia bo zakladam, ze nie bawiles sie w to skoro zadajesz pytania o karte zew. za 200zl.

Jesli masz te 200 zl , to to najlepsza opcja, na ktora mozesz je wydac. Starczy na zrobienie 4 sztuk paneli akustycznych.

Przy plikach mp3 może i będzie różnica ale zależne tez jest to od systemu - wzmacniacz, kolumn na których będziesz słuchał.

Przesiadłem się jakiś czas temu z integry na audiotrak prodigy hd2. Różnice słychać, ogromną - ale na nie korzyść mp3... Po prostu ułomność tego formatu (bez urazy) byla slyszalna.

Dodam ze jak juz słucham muzyki ze źródeł cyfrowych to jest to minimum flack.

Korzystam obecnie z kolumn tdl rtl 2 oraz końcówki alesis ra 150 reference.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.