Skocz do zawartości
IGNORED

DAC + NAD+ FOCAL CHORUS 807

Dawidch

Rekomendowane odpowiedzi

WITAM WSZYSTKICH,

JESTEM W POSIADANIU ZNAKOMITYCH GŁOSNIKOW

FOCAL CHORUS 807 Z PODSTAWKAMI

WZMACNIACZEM NAD C352

CD NAD C542 ,

KABLE CHORD ODYSSEY 2

Chord Company Chameleon 2 RCA Interconnects 1m

POTRZEBNA TYLKO JAKIEGOS DAC A . I TU ZACZYNA SIE PROBLEM . CHODZI O POŁACZENIE Z LAPTOPEM KTORY ZNAJDUJE SIE W INNNYM POMIESZCZENIU . 4-6 M OD WZMACNIACZA. MYSLĘ ZE COS CO CHODZIŁO BY PRZEZ WIFI . CIEKAW JESTEM ZASIEGU. CHOCIAZ JAK INTERNET DOBRZE CHODZI TO NIE POWINNO BYC PROBLEMOW . NIE WIEM NA JAKIEJ ZASADZIE TO MA DZIAŁAC ( CHODZI O POŁACZENIE Z LAPTOPEM ) CZY NORMALNIE SŁUCHAJAC CZEGOS NA WINAMPIE CZY FOOTBAR2000 BEDZIE TO ODTWARZANE NA HI-FI ? CO BEDE POTRZEBOWAŁ? PROSZE O JAKIES KONKRETNE SUGESTIE . AHA RUTER JEST OBOK GŁOSNIKOW .

Z GÓRY DZIEKUJE

https://www.audiostereo.pl/topic/119440-dac-nad-focal-chorus-807/

Kiedyś w dobrym tonie było nie krzyczeć. Czy coś się zmieniło? No i wydaje mi się że troszeczkę pomyliłeś zakładki.

Pozdrawiam, Paweł

Najgorsze to mieć do czynienia z zakompleksionym Polaczkiem, któremu dano odrobinę władzy.

"Beware of all those in whom the urge to punish is strong". Nietzsche.

Gość aqs

(Konto usunięte)

WITAM WSZYSTKICH,

JESTEM W POSIADANIU ZNAKOMITYCH GŁOSNIKOW

FOCAL CHORUS 807 Z PODSTAWKAMI

WZMACNIACZEM NAD C352

CD NAD C542 ,

KABLE CHORD ODYSSEY 2

Chord Company Chameleon 2 RCA Interconnects 1m

POTRZEBNA TYLKO JAKIEGOS DAC A . I TU ZACZYNA SIE PROBLEM . CHODZI O POŁACZENIE Z LAPTOPEM KTORY ZNAJDUJE SIE W INNNYM POMIESZCZENIU . 4-6 M OD WZMACNIACZA. MYSLĘ ZE COS CO CHODZIŁO BY PRZEZ WIFI . CIEKAW JESTEM ZASIEGU. CHOCIAZ JAK INTERNET DOBRZE CHODZI TO NIE POWINNO BYC PROBLEMOW . NIE WIEM NA JAKIEJ ZASADZIE TO MA DZIAŁAC ( CHODZI O POŁACZENIE Z LAPTOPEM ) CZY NORMALNIE SŁUCHAJAC CZEGOS NA WINAMPIE CZY FOOTBAR2000 BEDZIE TO ODTWARZANE NA HI-FI ? CO BEDE POTRZEBOWAŁ? PROSZE O JAKIES KONKRETNE SUGESTIE . AHA RUTER JEST OBOK GŁOSNIKOW .

Z GÓRY DZIEKUJE

Steam magic 6 podpinasz dysk twardy i gra muzyka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.