Skocz do zawartości
IGNORED

Do użytkowników Samsung DVD-HD745

hizi

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem ze zmianą softu w w/w sprzęcie. To znaczy po wypaleniu płytki i wrzuceniu jej do odtwarzacza zaczyna się upgrade - tak przynajmniej wynika z informacji na ekranie TV i dalej nic. Wg instrukcji ze strony samsunga płytkę odtwarzacz powinien wyrzucić sam po upływie jakiegoś czasu a u mnie nie dzieje się nic a kończy się tym, że po ok. 30 - 40 min. DVD wyłącza się samo (w standby). Po włączeniu jest dalej stary soft.

Jeśli ktoś ma jakieś doświadczenie z wgrywaniem nowego softu to proszę o pomoc - z góry dziękuję.

Problem tkwił w tym, że soft udostępniany na stronie samsunga był nieodpowiedni - nie dawno zamieścili soft do innych odmian modelu HD745 i jest o.k. Może się to komuś przyda...

• 10 miesięcy później...

No i otrzymałem odpowiedź z firmy samsung dotyczaca aktualizacji softów do hd 745... Niestety zrezygnowali z tego i można o nowelizacjach zapomnieć... Smutne ale prawdziwe. Pozdrawiam. Maciek

PS. Czyli o polskich znakach można zapomniec jednak może znajda się jacyś spece - zobaczcie co wyprawiaja ludkowie z softami do dvd pioneer! Gratulowac!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.