Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje wkładki do 12 calowego ramienia

MPB

Rekomendowane odpowiedzi

Nie oczekuje, że ktoś mi powie- Kup wkładkę XXX będzie dobrze.

Chodzi mi o to , żeby ograniczyć możliwość zrobienia jakiegoś głupiego błędu przy wyborze. A jeżeli dobrze dobiorę wkładkę do ramienia pod względem mechanicznym i dobrze dobiorę wkładkę do stepupa pod względem elektrycznym to wydaje mi się możliwość błędu jest ograniczona, a poszukiwania ułatwione.

Art Audio Argento (paralel SET na lampach 300B XLS ) szuka nowego właściciela.

• 2 tygodnie później...

Dla uporządkowania wątku - wybrałem Dynavector Te Kaitora Rua. Wkładka wczoraj trafiła do mnie, oczywiście zaraz zabrałem się za montaż i kalibrację. Za miesiąc opiszę wrażenia. Pierwsze są bardzo obiecujące.

Od niedzieli kiedy ją zamontowałem spędzam każdą wolną chwilę przy płytach z rozdziawioną gębą... Na początku nie było przestrzeni, scena szeroka, ale płaska. Tak było do wczoraj. Dzisiaj po włączeniu "The Silver Tree" Lisy Gerrard aż przysiadłem z wrażenia. Czegoś podobnego nie słyszałem u siebie nigdy, ani z plików ani z CD. Zastanawiające jest to, że zmiany w rozgrzewającej się wkładce mogą postępować tak gwałtownie. Wczoraj wieczorem tego jeszcze nie było, było płasko, dzisiaj studnia, dziesiątki metrów za kolumnami, aż się boję co będzie jutro;)

No i tableta nie ma do zmiany utworu, płyty trzeba myć, igłę czyścić .... w co ja wdepnąłem :(((((((

• 2 tygodnie później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.