Skocz do zawartości
IGNORED

Zrobienie listy teledysków do odtworzenia na Popcornie

darek2

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie mam zbiór teledysków różnych wykonawców każdy w formacie vob, są poukladane alfabetycznie, w wyniku czego teledyski jednego wykonawcy idą po kolei, szykuje mi się impreza i chciałbym to troche pomieszać, Popcorn tylko to sortuje, jakim najlepiej programem, odtwarzaczem - najlepiej na Linuxa zrobić sobie listę poukladaną wg. własnego gustu aby Popcorn taki plik listy odtworzył, próbowałem poprzez VLC, zapisywałem jako m3u ale niestety nie dało rady tego odtworzyć.

• 2 miesiące później...

Nie wiem jaki masz model ale w C200 na pilocie masz przyciski zmiany kolejności odtwarzania i można wybrać losowo (klikamy chyba dwa razy aż na ekranie pojawią się dwie wykręcone strzałeczki). Ja tak zawsze robię gdy słucham muzykę z katalogu mającego np. 500 pozycji. Z playlistami nie kombinowałem.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Faktycznie jest, jescze jedno jak chcesz odtworzyć przykladowo jakis foder z muzyką, bez odtwarzania losowego, wchodzisz do folderu i naciskasz play czy ok, u mnie jak tak robię idzie pierwszy utwór i się powtarza ten utwor, który wskazałem a chciałbym aby utwory leciały wszyskie po kolei

Jeżeli ma iść po kolei to klikamy PLAY. Gdy już pierwszy utwór jest odtwarzany można użyć REPEAT do zmiany odtwarzania. Gdy włączymy utwór przyciskiem OK/ENTER to wtedy odtwarza się tylko ten wybrany. O ile pamiętam to na ekranie tv w sekcji odtwarzane uwory tylko ten jeden utwór się wówczas wyświetla.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.