Skocz do zawartości
IGNORED

Wzmacniacz do 15k z salonu, ale ex-demo, super przecena, wyprzedaż.

maciek36

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki, zdecydowanie nie mam zamiaru kupować patrząc tylko na cenę.

Napisz proszę, co napędza Twoja Atilla ? Czytałem gdzieś na forum Twoje posty o tym wzmaku taki mi się wydaje, ale nie pamiętam nic o kolumnach.

Pozdrawiam

Wzmacniacz kupiłem niedawno i póki co gram jeszcze z Audiolaba 8200CD i ProAc D18. Tak więc nie traktuj mojego systemu jako całości, bo tak być nie może. Rozglądam się teraz za DACiem a potem będę kolumny.

Czy nie lepiej byłoby przez wymianą sprzętu popracować i poeksperymentować z akustyką w pokoju, aby wyeliminować to dudnienie? Jak duży jest pokój z ciekawości?

Michal troszeczke zle to ujalem.To nie jest tak ze to `dudnienie` to jest problem,bardziej chodzilo mi o to ze jezeli mialbym szukac najslapszych punktow to wlasnie jest to kontrola basu.Caspian jest super wzmakiem ale jak kazdy ma swoje slabe strony,moim zdaniem wlasnie jest to kontrola basu.(subiektywnie)

Mysle ze sa wzmacniacze ktore lepiej to ogarniaja,szczegolnie jezeli mowimy o kwocie blisko 3xwiekszej.

Co do akustyki to zupelna zgoda ale niestety narazie nie moge zbyt wiele cudowac.Moze w przyszlosci.

Pokuj to okolo 25m2 z czego `sluchalnia` to jakies 16-17m2(jest polaczony z jadalnia)

Michal troszeczke zle to ujalem.To nie jest tak ze to `dudnienie` to jest problem,bardziej chodzilo mi o to ze jezeli mialbym szukac najslapszych punktow to wlasnie jest to kontrola basu

Ja własnie po przesadce z Creeka Destiny na Gryphona odczułem ulgę ze względu na znaczną redukcję dudnienia. Wiem, że będę musiał powalczyć z akustyką ale poprawa jest poprzez lepszą kontrolę basu przez nowy wzmacniacz.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.