Skocz do zawartości
IGNORED

amplituner stereo do kolumn focal cobalt 816

grimmteam

Rekomendowane odpowiedzi

Szanowni Panstwo

Mam mozliwosc kupic w/w kolumny uzywane, rzekłbym starszawe:) ale w dobrym stanie za niecałe 2000 zł. Ładnie i miękko grają moze trochę za miekko ,

chciałbym do tego dokupic amplituner stereo moze byc uzywany w przedziale do1000 zl,

Nie jestesmy audiofilami ale chcemy aby "było słychac... muzykę" w pokoju 30m2, wysoki 3 .

Muzyka różna : rock lata 80, jazz, powazna, taki przedział wiekowy +40 :)

A moze kupno takich kolumn mija się z celem?

Jestem laikiem wiec prosze o pomoc. Mielismy kino domowe onkyo z głosnikami maudio ale to była porazka:( tak własnie kupują "znawcy" ,

dlatego teraz zalezy mi na lepszym doborze sprzetu. Bardzo prosze o jakies sugestie , nawet całe zestawy do 3000 zł.

pozdrawiam Tomasz

witam

Jeśli chcesz kupić amplituner stereo to polecam NAD viso two-świetny jako wzmacniacz stereo,jest radio,wyjście na suba ,odtwarzacz dvd,wyjście hdmi ,ale przede wszystkim gra świetnie w stereo,jest też ładny i solidnie wykonany-aluminium, zero plastiku.Posiadam ten amplituner i jestem bardzo zadowolony(dla wszystkich podejrzliwych-nie mam zamiaru sprzedać)Kupiłem do pokoju dziennego do kina domowego -nie mam miejsca na 5,1 i nie miałem zamiaru używać go do muzyki,ale przekonałem się ,że gra jak dobra integra.Nowy był bardzo drogi ,ja kupiłem używany w idealnym stanie za 1700zł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.