Skocz do zawartości
IGNORED

Adapter/odbiornik audio Bluetooth poszukiwany.

ibanezq

Rekomendowane odpowiedzi

Czy może mi ktoś polecić taki odbiornik do wzmacniacza z jakimś w miarę porządnym przetwornikiem C/A żeby puszczać muzykę ze smartfona i tabletu na domowy sprzęt audio?

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

Zdecydowanie Mass Fidelity, jakość jak z dobrego przetwornika DAC za 1000zł

http://sklep.rms.pl/mass-fidelity-relay-adapter-bluetooth

Sprawdź nasze wyprzedaże, zapytaj o rabaty dla forumowiczów. 

https://sklep.rms.pl/wyprzedaz-promocje

Mnie też interesuje ten temat, może się ktoś wypowiedzieć o takich urządzeniach jak:

HARMAN KARDON BTA 10

UyeSee SoundMate M2

YAMAHA YBA-11

Szukam sprzętu na poziomie podstawowych modeli denona np. f109, aktualnie mam d-250, więc nie musi być super, dobrze jakby miało "zapas" żeby się też spisało po wymianie na lepszy sprzęt, poziom kolumn to maksymalnie dali zensor 3, aktuanie mam denon m53.

Sądząc po firmach to chyba jakieś minimum poziomu powinno być zachowane a cena jest zdecydowanie ciekawsza niż polecane przewodowe DAC-i.

Czy jeśli zmieniłbym amplituner na np. wspomniany f109 gdzie mam wejście cyfrowe to czy jakość DAC-a ma jakieś istotne znaczenie? inaczej, czy DAC może zepsuć sygnał cyfrowy?

Jak pisałem mam denona d-250 i kolumny m53. Czy jest to wyrównany zestaw czy wymiana czegoś dałaby dobry efekt?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.