Skocz do zawartości
IGNORED

Różne kostki do wzięcia - obowiązek podawania cen odsprzedaży.

Rekomendowane odpowiedzi

Po kilku konsultacjach tak właśnie zrobiłem i działa (elektroniki dosyć dawno się uczyłem, a na co dzien troche inna branża)

Ale bardzo dziękuję za wpis - przyjemnie, jak na forum takie wpisy się pojawiają niż inne pyskówki

stmaniak ---> Owszem ale nie pomyślałem o dodaniu nicku:p

Wraz ze zdobytą wiedzą przychodzi świadomość jak wielu rzeczy jeszcze nie wiesz...

Chyba,że Ci się przyda bo to jest konkretnie przedwzmacniacz (mikser-mono) do końcówki BIS 101 i podobnych.

Zapytałem z ciekawości i myślą o koledze,któremu odsprzedałem taką końcówkę.

Wraz ze zdobytą wiedzą przychodzi świadomość jak wielu rzeczy jeszcze nie wiesz...

Samemu też ciężko mi jest coś zaproponować (może ktoś lepiej się orientuje).Wiem tylko tyle,że samą końcówkę BIS101 w fabrycznym stanie sprzedałem za 70zł.

Zapytam się kolegi na zasadzie "ile by dał" i się odezwe:)

ok.

powiedz mi jesszcze, jeśli ten pre ma dwa wyjścia, czy można go podłaczyć do wzmaka stereo właśnie dwoma wyjściami

Rozkręcałem ten mikser z kolegą jakoś w zeszłym roku i na 90% jestem pewien,że jest to mono ale poprostu z wyjściami na 2 końcówki. Sprawdź na wszelki wypadek jakby się okazało,że źle pamiętam ale na 90% to mono.

Poszukuję MAB8441P T162, może być wylutowany. Przez nieuwagę zjarałem go w cd Philipsa. A może ktoś wie czy można go zastąpić wersją T082.

poszukuję pilnie scalaki o nastepujacych oznaczeniach:

SAP15 P0 9607

SAP15 N0 9606

będę bardzo wdzieczny za wszelki informacje gdzie cos takiego moge dostac

z góry dziekuje - pozdrawiam

Witam to nie są scalaki tylko troszkę rozbudowane darlinktony mam takie dwie pary ale nie ma mnie w tej chwili w polsce dopiero wracam 4 grudnia mają coś takiego w TME jeżeli będziesz miał problemy to po 4.12 mogę ci wysłać.Można też przerobić trochę układ i wstawić darlinktony ale jeżeli można kupić orginały to lepiej nie zmieniać

pozdrawiam

dzieki za odpowiedz

niestety w TME nie zalazłem tego (tzn katalogu na stronie)

jezeli chciałbys sie tego pozbyc to jestem chetny

co do terminu to się nie spieszy - cierpliwie poczekam :)

dzięki

Witam, ma któś z Was płytki pod LM3886? Bez elementów. Mogą być te razem z zasilaniem na jednej płytce(z odłamaniem) lub bez zasil. Potrzebowałbym z 5sztuk. Jaka cena za sztuke/komplet 5ciu? Pozdrawiam!!

Posiadam 4 ciekawe kostki, profesjonalnie przylutowane w przejsciowkach na standardowy rozstaw DIP :) PCM2702 i PCM2906 byly raz wsadzone w plytke przy uruchamianiu modelowego urzadzenia - oba mozna powiedziec przetestowane bo pracowaly moze w sumie godzine. DIR1701 i PCM1796 calkiem nowe - moduly czekaly na projekt DACa ale narazie poszedlem w strone Non Oversampling :) wiec pewnie nie beda mi potrzebne :) Jezeli ktos z was jest zainteresowny to prosze kontakt na priva :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-3138-100000068 1170279905_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Będę miał trochę elektrolitów panasonic 1500/50V FC nowe jeżeli jest ktos zainteresowany prosze info na maila

dostępne będą po 4.12

pozdrawiam

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.