Skocz do zawartości
IGNORED

Różne kostki do wzięcia - obowiązek podawania cen odsprzedaży.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam :)

chętie kupie kondensatorki 1000uF do aleph 1.7 jesli ktos ma jeszcze komplet rezystorków to także prosze o odzew :) kontakt [email protected] lub gg 7291187

pozdrawiam

MOze to nie kostka, ale ma wewnatrz kilka roznych :-))

Mam na zbyciu wzmacniacz Cambridge Audio A2 cena do uzgodnienia, niedrogo

oraz Laser Sanyo SF91 nowy

Wszystkie dane kontaktowe w "o mnie"

widze duchy nie moga spac:)

jak cos rekin wyniuchasz daj znac .

moze masz jakies linki gdzie sa takie radiatorki jak szukamy ??

hehe siemacie duszki :)) ja uzywam komputerowych na razie. Ostatnio znalazlem 2 szt od P-IV na LGA775 ladne okragle i mam zamiar je dac zupelnie na zewnatrz obudowy, cos jak lampy tyle ze tu beda radiatory, mysle ze bedzie to wygladalo podbnie jak to na fotce tylko bez tych kubkow metalowych a w tych miejscach radiatorki okragle, ladne

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

no ale jak ktos sie uprze to kubki tez mozna zamontowac, patrzalem w sklepie 1001 drobiazgow taki kubek z nierdzewnej stali kosztuje 9 zł :))

Rekin

Bardzo dziekuje za odp w watku o GC, mam prosbe, czy mozesz mi podeslac na maila (jest w o mnie) swoja konfiguracje LM3886? bylbym wdzieczny ogromnie

PS przepraszam za off topic

Mógłbym, ale przypomnij się jutro. Mam teraz dużo pracy, a chciałbym się chociaż na chwilę zdrzemnąć dzisiaj. No chyba, że znajdę chwilkę przed 4-5. Jaka konfiguracja Cię interesuje, bo mam kilka GC na 3886?

Nie wiem jak będzie z jakością i ceną, ale warto sprawdzić:

Ukryta Zawartość

Szczególnie kilka ostatnich pozycji na stronie.

Ukryta Zawartość

No i oczywiście jest cały wątek poswięcony radiatorom na naszym forum:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

czy miałby ktoś może 1szt Elna Cerafine 470u/25V oraz 4szt Elna Silmic 220u/25V .. mogą być wyższe napięcia.. jakby ktoś miał to poproszę info na maila...

Cisza bo zdechła skrzynka i będzie jeszcze tak przez 24h. Wszyscy co chcą do mnie pisać w pilnych sprawach proszę o e-mail na tomasz.debski malpa wp.pl. Co do tranzystorów to na dziś Ci nie pomogę. Zamawiam na dniach 2sj201/2sk1530 jak chcesz to Ci sprzedam ale są drogie 45zł para.

tranzystory do Drakuli też mam, dwie pary. Zamienię jak wyżej. Oraz dwie płytki by Rekin do GC na LM3886 i dwie kostki 3886. Również zamienię.

McGyver mozesz mi na maila wyslac foto tych plytek pod LM3886? nie mam op-ow ale odkupie je od Ciebie

PS wyslalem dzis maila w sprawie moich kolumn choc jak na razie to duze slow, czy moge liczyc na odpowiedz?

Sorry Panowie, tylko zamiana. Z opów interesują mnie parzyste ilości w DILu, i raczej takie których w tej chwili nie mam, do eksperymentów.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.