Skocz do zawartości
IGNORED

Różne kostki do wzięcia - obowiązek podawania cen odsprzedaży.

Rekomendowane odpowiedzi

>>digi58

wezmę w takim razie 2x AD825 wyślij mi dane do przelewu na e-mail - w "o mnie"

moje ręce przyjmą ponadto:

2szt OPA604AP w DIP8

2szt SSM2220B w DIP8

2szt SSM2210B w DIP8

2szt OPA134 w DIP8

Zostało po zamówieniu (tak to jest jak się zakłada a potem cisza:P)komplet do GC 4szt BG STD 1000/50 i 4szt BG N 100/50...oczywiście nowiutkie i nie lutowane - cena to odpowiednio 53zł/szt i 41zł/szt lub (co bym wolał:P)całość za 365zł, kotakt na PW

Zostało już tylko 20szt tych żółtych kondensatorów

OPA627 za 25PLN/szt - cena promocyjna :-) więc zostało tylko 8 szt w DIP i około 10 w SMD

Mam jeszcze 6szt OPA637, chyba nawet są lepsze od 627, też po 25PLN

2134 już się skończyły, zostawiłem kilka dla siebie.

OPA4228 - mam jeszcze 5szt

OPA137 jeszcze z 5szt

OPA2604 został ostatni

Ale nie ma problemu, za miesiąc/dwa mogę mieć następnych kilkadziesiąt z każdej rodziny.

Aha, mam sporo IRFP240 oraz IRFP9240. Wszystkie są nowiutkie, jeszcze nie wyjmowane z antystatycznych szyn. I co najlepsze, są z tej samej serii. Cena powiedzmy 4PLN za sztukę. Do alepha jak znalazł.

>_igod_

Dla mnie 2szt. OPA 627 w DIP (simple pre na płytkach veterana jeszcze leży w szufladzie) ;)

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.