Skocz do zawartości
IGNORED

LED ZEPPELIN - która wersja lepsza ?

maciek100

Rekomendowane odpowiedzi

Moda,czy brudne uszy ?

Tak jak czytam peany o wczesnych wydaniach "LZ" nie mogę pojąć fenomenu kultu ich pierwszych cd.

A prawda taka,że dzwiękowo są dużo gorsze od pózniejszych remasterów.

To zadziwiająca moda na wczesne cedeki,myślę ,że jest podyktowana świetnym dochodem na serwisach aukcyjnych.

>rafal_radom

Nie skopiowałem żadnego wpisu tylko nazwy tłoczni i wydania, jak mógłbyś zauważyć. Oczywiście, że ffracer napisał zarekomendował te wydania. Zresztą są to, jak zauważyłeś pierwsze re-mastery albumów, które wyszły spod reki Barry'ego Diament'a. Nie wiem, czy znasz jakieś inne mastery Diamenta? ale wg mnie są bardzo dobre.

A jeśli mówimy już o "kopiowaniu", jak to ująłeś, to Tobie również możną by zarzucić ten fakt.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Szkoła dźwięku jest szkołą dźwięku, ale jeżeli ktoś nie miał wcześniej większego doświadczenia z Diamentem to to na pewno nie odrzuci jego wydania

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

i. zgadza się się, IV była robiona przez Sidore - moje przeoczenie

ii. tak, mam szereg remasterów Diamenta - m.in katalog Yes - potwierdzam, są b. dobre

iii. wzmianka o skopiowaniu tłoczni (a nie całego wpisu - to fakt, przepraszam) miała ewentualnie naprowadzić zainteresowanych zgłębieniem tematu na forum SH

pzdr

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.