Skocz do zawartości
IGNORED

Co wybrać? Zestaw stereo pod PC na studia!

Boris_47528

Rekomendowane odpowiedzi

Niedługo wyprowadzam się na studia (mały pokój i prawdopodobnie też lekko szczelny dlatego bass odpada) i potrzebuje dwóch głośników do słuchania muzyki i ewentualnego oglądania filmów. Grać raczej nie będę na nich, bo od tego mam słuchawki. Rozważam opcje poniżej, z lekkimi adnotacjami:

1. Klipsch 2.1 - mocno polecane przez wielu ludzi. Gdy zarzuciłem to samo pytanie na reddicie, 1/8 ludzi poleciła te głośniki.

2. M-Audio Studiophile AV 40 - również kilka osób poleciło. Wyglądają trochę plastikowo, mają słabe tony basowe, ale na ogół niezły set?

3. Swan M10 (2.1). Nie wiem nic na ich temat, były polecone raz.

4. Amplifier SMSL SA-36 i jakieś tanie głośniki żeby zmieścić się w budżecie, np. Monitor Audio BX1 używane?

5. Microlab Solo6c + DAC jakiś?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.