Skocz do zawartości
IGNORED

Superluxy do Audinst HUD-MX1

amnesia

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

poszukuje nie drogich słuchawek pod mojego DACa, którego nazwa widnieje w temacie. Poczytałem trochę o superluxach i powiedzmy, że firmę mam już wybraną ale nie mogę zdecydować się na model.

Zależy mi na pewno żeby były tak wygodne jak moje poprzednie AKG K530 bo w nich mogłem spędzać długie godziny nie odczuwając przy tym jakiegokolwiek dyskomfortu.

Jeśli chodzi natomiast o dźwięk, to sygnatura K530 również bardzo mi odpowiadała (duża ilość powietrza, ładna szczegółowość i dobra separacja), jednak brakowało im trochę niższego rejestru.

Jeśli chodzi o gatunki muzyczne to głównie elektronika (ale nie w stylu radia eski), ale również muzyka lounge czy też rap. Także dość duży rozstrzał.

Cena powiedzmy do 150zł bo tyle kosztują najdroższe SL w sklepie, którym mam zamiar je zakupić.

Za wszystkie propozycje serdecznie dziękuje

https://www.audiostereo.pl/topic/122094-superluxy-do-audinst-hud-mx1/

Ok trochę poczytałem i chyba dołożę jednak do Takstarów aczkolwiek mam dylemat pomiędzy HI2050 a TS671. Poczytałem trochę o obydwu i w sumie bardziej odpowiadają mi dźwiękowo TS671 (dźwięk powinien być zbliżony do k530) ale boje się czy moje źródło je uciągnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.