Skocz do zawartości
IGNORED

ciepły wzmacniacz do proaców i suba

podsędek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, powoli się przymierzam do kupna używanego wzmacniacza do proaców na 2 4,5" seasach i kopułce scan speaka które grają dość jasno więc wzmacniacz musi być co najmniej ciepły. Kupiłem też suba diy który ma tylko wejście niskopoziomowe więc wzmak takowe też powinien posiadać.

Budżet 2000zł.

Coś polecicie? Źródło jest na razie sprawą otwartą, po kupnie wzmacniacza będę się zastanawiał.

nie kupuje się upośledzonych kolumn

wbrew opiniom kupiłem wcześniej wzmacniacz a później dobierałem kolumny bo jest po prostu większy wybór w nich niż we wzmakach w danym przedziale cenowym.

Łokmen Saba

Gość numik

(Konto usunięte)

a co jest złego w zamkniętym subie uzupełniającym brzmienie kolumn tam gdzie są one upośledzone?

nic, gdy pomieszczenie ma chociaż z 15 m, na 10 to żart. Po co kupować kolumny gdy dół nie pasuje, Pro-Ac tak grają, kombinujesz człowieku że hej

nie kupuje się upośledzonych kolumn

nic, gdy pomieszczenie ma chociaż z 15 m, na 10 to żart. Po co kupować kolumny gdy dół nie pasuje, Pro-Ac tak grają, kombinujesz człowieku że hej

kupiłem te proaki w ciemno w sumie, z nadzieją że wyspiarze na tyle się szanują że to "jakoś" gra, za 1300zł jest nawet fajnie

sub jest dziełem przypadku bo się trafił w dobrych pieniądzach, najwyżej pójdzie do trzy razy większego salonu

Gość numik

(Konto usunięte)

kupiłem te proaki w ciemno w sumie, z nadzieją że wyspiarze na tyle się szanują że to "jakoś" gra, za 1300zł jest nawet fajnie

sub jest dziełem przypadku bo się trafił w dobrych pieniądzach, najwyżej pójdzie do trzy razy większego salonu

a no tak jest z "w ciemno" ;p, Pro-Aki są specyficzne, do bólu audiofilsko-neutralne powiedzmy, obiektywnie idealne, subiektywnie...różnie ;p

a no tak jest z "w ciemno" ;p, Pro-Aki są specyficzne, do bólu audiofilsko-neutralne powiedzmy, obiektywnie idealne, subiektywnie...różnie ;p

ogólnie to fajnie gra, na początek przygody jest ok tylko nie ma j... na dole dlatego sub, pokój mały bo wolę mieć możliwość słuchania kiedy mam na to ochotę a nie wtedy kiedy nikomu to akurat nie przeszkadza

audio to sztuka kompromisu...

Gość bartosz_55239

(Konto usunięte)

audio to sztuka kompromisu...

Popieram takie myslenie. Lepiej dobre monitory plus sub niz tanie badziewne podłogówki. Sam poszedłem na taki kompromis i wymieniłem podłogówki na dobre monitory. Tyle że mi az tak subsonicznego basu nie potrzeba :) pozdrawiam

Popieram takie myslenie. Lepiej dobre monitory plus sub niz tanie badziewne podłogówki. Sam poszedłem na taki kompromis i wymieniłem podłogówki na dobre monitory. Tyle że mi az tak subsonicznego basu nie potrzeba :) pozdrawiam

przy takiej celine dion, tori amos etc ogólnie w popie i pochodnych gdzie jest mocna podstawa basowa potrzeba uderzenia

a tu to już potrzeba potężnego je...cia

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

jak w poprzednim wątku do ciepłego grania Densen, Copland, .. troszkę wyżej to Classe ze starszych tylko trzeba uważać na stan.

copland csa8 nie ma wyjścia na suba czy o jakiś inny chodzi, densenów nie ma na alledrogo tak jak classe w moim budżecie

jakbym zrobił do suba wejścia/wyjścia wysokopoziomowe to raczej szedłbym w stronę jakiejś chińskiej lampki na kt88, przynajmniej taką sugestię dostałem od człowieka od którego kupiłem subwoofer

a może roksan kandy k2?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.