Skocz do zawartości
IGNORED

Kable zasilające?

greg_04

Rekomendowane odpowiedzi

Już wyżej pogodziłem się z myślą, że masz monopol na rację,

Ale ja sobie nie uzurporuje prawa do jedynie słusznej myśli ,tylko próbowałem rozmawiać,

a jestem czuły na słowo i jeśli ktoś ma coś mądrego do powiedzenia to zazwyczaj słucham,

ale jeśli jest to tylko "słowotwórstwo-taka swego rodzaju grafomania" to wybacz są ciekawsze wątki na tym forum :-)

-> namelessclub

Z Sounusow akurat jestem bardzo zadowolony i dozyja u mnie swoich dni. Natomiast Naim dostal "ostatnia" szanse wykazania sie. Wracajac do naszego spiecia - oswiadzczam, ze nia mam monopolu na racje i jednoczesnie uznaje, ze to czcigodni Ty, Broda i gutekbull go macie. O to chodzi prawda ?

Przepraszam, moze ja cos przeoczylem, lub notorycznie nie zauwazam ale czy nie ma juz zadnej rzeczy obiektywnej na swiecie ? Bo mnie tylko o to chodzilo. A moze sa jakies obiektywne kryteria tylko:

1. Nie mozna o tym mowic (jest to z jakichs powodow zabronione)

2. Wprawdzie mozna mowic ale nie wypada.

gutekbull, czy ty miales w ciagu ostatnich 30min jakis bliski (naprawde bliski kontakt) z BRODA ? No chyba, ze ta epidemia przenosi sie przez lacza sieciowe (zaraz polece podrzucic pare szczap do firewalla, niech podhajcuje).

Ja cos pisze, Wy calkiem opacznie rozumiecie. Moze dzis jitter wysoki w Internecie literki przestawia albo niekomputerofilskie kable CRT w monitorach macie ?

Pisze jeszcze raz: Sonusy sa OK, Naim jest nie OK. Jak mnie odebrales...jak mnie odebrales...OVER...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.