Skocz do zawartości
IGNORED

trójmiasto czy coś się dzieje ?

namelessclub

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc Mariusz. No troche tu bylem zajety, o sieciowce pamietam. A dzis odpoczywam po przedwczorajszym koncercie Freda Frith'ai wczorajszym Stinga ktory byl chyba najgorzej naglosnionym koncertem na jakim bylem.

pzdr

>Harvi,

Byłoby miło - przy okazji poznalibyśmy namelessclub'a.

Kogo tym razem zapraszamy: Linn, Krell, MacIntosh?

Niestety zorganizowaniem musiałby się zająć ktoś inny - ja wracam w ciepłe strony i będę tam do 3.XII jak wspomniałem.

==> Mariusz

Ja mam juz bilet na pania Krall, sprawdzalem zreszta 5 minut temu i bilety jeszcze sa za cale 250pln i to nawet dobre miejsca (teraz wiem, ze dobrze zrobilem instalujac sie w Sztokholmie;)

==> Zolty

No a ja bede siedzial do 25 XI w zimnym kraju wiec tez odpadam. Poczekajmy moze ktos sie zaoferuje :)

MacIntosh juz byl z Minima Audio wiec moze teraz Krell.

==> Zolty prawdopodbnie bedziemy mogli skorzystac z mojego lokum, tylko potem nie che slyszec nazekan na akstyke;)

==> Mariusz

Swietnie, ze koncowka przyjedzie do Ciebie jeszcze przed wyjazdem i bedziesz mogl sie nia nacieszyc. A na czym tereaz sluchasz?? sam pre i CD to troche za malo:)

Pzdr

Słucham nowozakupionego tunera Accuphase T-11(T-108) poprzez wzmak Cambridge. CD przestałem praktycznie w ogóle słuchać, nie mogę się przestawić i tak już ponad 3tyg.!!!

O sieciówkach -aktualne, mogą być nawet (4m).,

Tak myslalem, ze ''pozyczyles'' wzmak od syna. Zdziwilesa mnie natomiast tym sluchaniem radia no lae pewnie bardziej sluchasz Accuphase T-11 niz stacji radiowych;)

Bilety sa koszt 4 sztuk 1800 sek (ok 860 pln) termin 20 november 2004, kl 19.30, Hovet Stockholm Troche malo kameralne (okolo 6000 miejsc koncertowych). Ale wszystko zobacz na www.ticnet.se (bilety),

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) => innehåll => arenorna => hovet => i tam mozesz sobie zobaczyc jak to wyglada. Narazie najleposze bilety jakie sa (4 miejsca razem) to sektor D38, rzad 8, miejsca 28- 31.

Jak cos to jestem w satnie to zalatwic.

Pzdr

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

witam wszystkich - jakieś odsłuchy organizujecie - skończyłem ostatnio wersje testową mojego wzmacniacza - szukam chętnych którzy przetestują go w swoich warunkach domowych. Przywiozę i odbiorę urządzenie tylko trójmiasto.

>n...club: sorki, jutro wyjeżdżam do pracy i nie będzi mnie przez 4 tygodnie. Chyba prezentacja Twojego dzieła mnie minie, mam nadzieje, że po moim powrocie coś da się zorganizować. Chyba, żeby w czasie kiedy bedę udawał że pracuję ktoś, (np. Pitdog) zorganizował spotkanie na przełom listopada/grudnia (kiedy Harvi i ja będziemy w Gdyni).

zolty żaden problem - wzmacniacz ci podwiozę jak będziesz miał wolny czas na dzień czy dwa posłuchasz, zjedziesz opowiesz o wrażeniach itp. i będzie dobrze.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.