Skocz do zawartości
IGNORED

trójmiasto czy coś się dzieje ?

namelessclub

Rekomendowane odpowiedzi

Do lampki to musi być coś specjalnego - 100 dB/m/1W.

n...club: czy to lampka taka jak opisana na Twojej stronie? Jeśli tak to do 1W mogą być problemy z kolumnami, chyba że Twoje konstrukcje (jak w pierwszej linijce).

Panowie Harvi i Zolty ja ten wzmacniacz wam wypożycze do domciu, każdy z was sobie posłucha i wytknie wady, urządzenie jako takie jest troszkę przebudowane celem dokładniejszego określenia jego wad - ze względu na znikomą moc - urządzenie preferuje jednak wieczorowo nocne odsłuchy i z tą myślą był konstruowany. Wszystko po to aby w domowym zaciszu gdy już wszyscy śpią delektować się muzyką

Baardzo chętnie, nie wiem tylko czy ten wzmacniacz uciągnie kolumny na Vifach XT (minimum impedancji co prawda na spada poniżej 6, ale wysokoefektywne to one nie są (86, może 87 dB). Tak czy inaczej odezwę się po powrocie.

zolty posłuchasz określisz czy sobię radzi oczywiście bierz poprawkę na znikomą moc tym samym poziom dźwięku może być zadawalający - tak naprawdę ewfektywność to jedno a przetwarzanie to drugie - urządzenie było już testowane na różnych zestawach

przykładowo Qba Sobieski - efekt bardzo dobry, Dynaudio Contour 1.1 (takie małe monitorki ) - rewelacja , Triangle - 93 dB - porażka (mogła być wina źródła nie twierdzę ale i tak porażka), NHT 1.3 - OK, NHT 1.5 też dobrze , Thiel 0.5 - to była scena - wszystko zależy od gustu słuchającego - jak już wcześniej wspomniałem urządzenie nie było projektowane z zamysłem zajęcia głównego miejsca w systemie ale jako interesującego dodatku wykorzystywanego w nocnych odsłuchach - gdzie standardowy wzmacniacz i tak nie wykorzystuje swej mocy.

A66 mój wzmacniacz będzie do odsłuchów indywidualnych czyli ja przywoże słuchasz (dzień dwa ile chcesz - inni czekają ) i wydajesz opinię a ja klocek zabieram i wszyscy zadowoleni

Brzmi zachęcająco - takie ciche nocne słuchanie lampki. Odezwę się przed powrotem - o ile firma nie wytnie mi dostępu do net'u. Idę się pakować. Pozdrowienia.

ZAPRASZAM WSZYSTKICH CHĘTNYCH DO UDZIAŁU W ODSŁUCHACH MOJEGO WZMACNIACZA - TRÓJMIASTO I OKOLICE PRZYWIOZĘ KLOCEK (FAKT WYGLĄDA JAK KLOCEK) I ODBIORĘ PO KLIKU DNIACH TERMINY DO UZGODNIENIA - WZAMIAN ZA OBIEKTYWNĄ OCENĘ URZĄDZENIA - ZAPRASZAM WSZYSTKICH CHĘTNYCH INNE REGIONY TROSZKĘ PÓŹNIEJ TEŻ WEJDĄ W RACHUBĘ.

santadog zdjęć brak ale opis na stronie www nie mija się z rzeczywistością - egzemplarz wystawowy poszedł do ludzi - prostopadłościan 12/22/30 cm front - szkło - wszystko w środku -

WSZYSTKIM CHETNYM DO TESTU DZIĘKUJE - PROSZĘ DODAWAĆ SWÓJ AKCES DO TEMATU, NA E-MAIL W DRUGIEJ KOLEJNOŚCI.

WAHAJĄCYCH SIĘ ZAPRASZAM.

ZAPRASZAM WSZYSTKICH CHĘTNYCH DO UDZIAŁU W ODSŁUCHACH MOJEGO WZMACNIACZA - TRÓJMIASTO I OKOLICE PRZYWIOZĘ KLOCEK (FAKT WYGLĄDA JAK KLOCEK) I ODBIORĘ PO KLIKU DNIACH TERMINY DO UZGODNIENIA - WZAMIAN ZA OBIEKTYWNĄ OCENĘ URZĄDZENIA - ZAPRASZAM WSZYSTKICH CHĘTNYCH INNE REGIONY TROSZKĘ PÓŹNIEJ TEŻ WEJDĄ W RACHUBĘ.

Czesc, dotarlem w cieplejsze strony. Tak, namelessclub, jesli o mnie chodzi to po 3 XII. Powinienem byc w domu 3.XII po 16-tej. Daj mi troche czasu na powitania i od poniedzialku jestem chetny.

ZAPRASZAM WSZYSTKICH CHĘTNYCH DO UDZIAŁU W ODSŁUCHACH MOJEGO WZMACNIACZA - TRÓJMIASTO I OKOLICE PRZYWIOZĘ KLOCEK (FAKT WYGLĄDA JAK KLOCEK) I ODBIORĘ PO KLIKU DNIACH TERMINY DO UZGODNIENIA - WZAMIAN ZA OBIEKTYWNĄ OCENĘ URZĄDZENIA - ZAPRASZAM WSZYSTKICH CHĘTNYCH INNE REGIONY TROSZKĘ PÓŹNIEJ TEŻ WEJDĄ W RACHUBĘ

zildjian ja jestem chętny jak najbardziej - zapewniam cię, że nie będziesz zawiedziony co do charakteru brzmienia - lampowe inaczej :) za godzinkę przedzwonię - jaką muzykę preferujesz ?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.