Skocz do zawartości
IGNORED

trójmiasto czy coś się dzieje ?

namelessclub

Rekomendowane odpowiedzi

Andrzeja poznałem 6 lat temu, gdy po 3 latach ciągłego borykania się z kolumnami sklepowymi powiedziałem sobie nigdy więcej żadnego wyrobu audio wspartego marketingową machiną audio gazetek. Obecne kolumny są wynikiem 4 letniego rozwoju, w trakcie którego zmieniałem zwrotnice, obudowę i tweter. Grają dobrze, może bas mógłby być bardziej punktualnymy, ale jeszcze będziemy kombinować.

żurek

Przy najbliższej wizycie w trójmieście z pewnością nie omieszkam skorzystać z okazji i posłuchać Twoich kolumn.

Mam nadzieję,że propozycja będzie nadal aktualna.

Pzdr

Panowie to jak będzie z odsłuchami w większym gronie - bo tu widzę jakieś pokątne nie twierdze, ciekawe spotkania ale może coś większego?

• 4 tygodnie później...

Maxi - śpi towarzystwo a tu ferie kredyty 0% tylko kupować i słuchać lub odwrotnie różnie ludzie podchodzą do tego. Co do trójmiasta dzieje się chyba to samo co na forum ha, ha

Heja !!!

20 grudnia o 12:10 napisałem, że w związku z 'masowym zainteresowaniem' zawieszam starania o salę... której wynajęcie i przystosowanie akustyczne do słuchania muzy kosztowałoby 1000 zł, a chętnych na spotkanie ...6 może 8 ... Przypomina mi to nieco scenę z filmu Rejs, w której mowa o Polskim filmie, proszę Pana nic się nie dzieje ...

Zainteresowanych zaprzszam na odsłuch do siebie, może być w tą sobotę, proszę piszcie na Priva lub GG

Piotr

• 3 tygodnie później...

Mili audiofile z trójmiasta może też pójdziemy w ślady kolegów z Warszawy i utworzymy jakiś regularny klub i wyjdziemy z tych domowych spotkań (domowe nie znaczy ,że złe). Jak ktoś chętny to proszę o wpisy.

matsuoto - a wynalazkiem nazywasz taką konfiguracje, myślałem, że coś DIY. Jak zapatrujesz się na klub coś może trzeba by było rozpocząć bo się nigdy nie spotkamy (mówię o trójmiejskich audiofilach)

• 3 tygodnie później...

Zyje. Nawet nie wiesz jak bardzo trafiles z tym pytaniem: lokalnych od 3 tygodni bierze cholera (doslownie). Na razie Instytut Gospodarki Wodnej podaje stan w Malabo 147 600, ubylo 400.

Cholera (nomen omen) - mam nadzieje, ze nie wyladuje w jakiejs kwarantannie po powrocie.

PS. Shrimp bardzo sympatyczny, choc chetnie dodalbym mu troche "pazura" (koncowka, zrodlo?)

Żółty

3maj się i wracaj zdrów !!! Tak, wymieniłem kabel między pre a power na Stereovoxa,jest zdecydowanie więcej pazura,o czym doniosła mi sąsiadka i to nie w porze ciszy nocnej.Myśle również nad zmianą kręgłego XLO Ultra 6 Poza tym, byłeś u mnie w 3 dni po 1-szym włączeniu. Na żródło jest jeszcze czas,ale jeszcze nie ma pieniędzy..... Nawet nie mam kandydata.....

zildijan, Zolty - będzie mała prośba - mam 3 kabelki i będę prosił o opinię - da się to jakoś zrobić

Zolty - a kiedy ty w trójmiejskie śniegi wracasz?

Abudzik

wspominałeś wcześniej o tym,nigdzie nie mogłem znależć info na ten temat, a ludzie z Tag McLaren nie potwierdzili,że w ramach grupy IAG będą rozwijali jako TMcL jakikolwiek nowy cedek,wprost przeciwnie !!!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Niestety nie znalazłem odpowiedniej strony ale ponoć po reaktywacji zaproponowali nową wersję poczciwego CD20R.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.