Skocz do zawartości
IGNORED

Romulus - Jolida 502B. Jakie różnice?

hajle

Rekomendowane odpowiedzi

mojej watpliwości nie budzi bynajmniej sam sprzęt...

Zakup ma sie odbyć z zapłatą z góry na konto sprzedającego, przyznam, iż nie znałem wczesniej człowieka, nie odpisał tez na moje zapytanie.

Ot, tylko pytam, mam nadzieję że wszystko jest OK, a sam zainteresowany skomentuje sprawę...

Pozdrawiam

daGambus:

>Zakup ma sie odbyć z zapłatą z góry na konto sprzedającego

To akurat norma na Allegro, i dziwić nie powinno.

A w aukcji wyraźnie zaznaczona jest możliwość odbioru osobistego - jeśli kupujący będzie miał jakieś wątpliwości, zawsze może skorzystać. Bba, przy urządzeniach tej wartości raczej powinien - powierzanie drogiej elektroniki firmom kurierskim to zabawa dla osób o mocnych nerwach.

Witam,

Wspomniany powyżej artykuł

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) jest IMHO najtrafnieszym opisem wzmacniaczy lampowych jaki czytałem. Koledzy Arkadix i Darek F. mieli naprawdę dobre ucho i wykonali kawał solidnej roboty.

Sluchałem Romulusa, ale ostatecznie w 2002 kupiłem Jolidę 502B , byłem bardzo zadowolony z tego wzmacniacza przez 3 lata.

Kilka tygodni temu wystawiłem go na sprzedaż na lukarze...... bo nagle słuchanie poprzez wzmacniacz lampowy mnie znudziło. Najpierw myślałem , że to lampy się zużyły , wstawiłem nowe - nie pomogło.

Czy są jacyś inni użytkownicy lampy, co przeżyli taką nieoczekiwaną zmianę gustów ?

Wojteq

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Witam,

Wspomniany powyżej artykuł

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) jest IMHO najtrafnieszym opisem wzmacniaczy lampowych jaki czytałem. Koledzy Arkadix i Darek F. mieli naprawdę dobre ucho i wykonali kawał solidnej roboty.

Sluchałem Romulusa, ale ostatecznie w 2002 kupiłem Jolidę 502B , byłem bardzo zadowolony z tego wzmacniacza przez 3 lata.

Kilka tygodni temu wystawiłem go na sprzedaż na lukarze...... bo nagle słuchanie poprzez wzmacniacz lampowy mnie znudziło. Najpierw myślałem , że to lampy się zużyły , wstawiłem nowe - nie pomogło.

Czy są jacyś inni użytkownicy lampy, co przeżyli taką nieoczekiwaną zmianę gustów ?

Wojteq

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ta, daa! To ja kupiłem Meridiana od Hajle mając nieprzepartą chęć nabycia dobrego źródła do słuchawek. Odtwarzacz gra po prostu niebiańsko, choć zupełnie inaczej niż jego "wnuczek", czyli G07 który działa u mnie w sprzęcie stacjonarnym. W innym wątku obiecałem Grregowi, że któregoś dnia popełnię recenzję porównawczą.

P.S. Z tego co wiem, Romulus też jest do sprzedania.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.