Skocz do zawartości
IGNORED

uwaga - tzw. PIOTREQ(dlugie)

pitdog

Rekomendowane odpowiedzi

Tiaa.... chyba jednak nie ma sensu tak napadać na człowieka. Wątek rzeczywiście skręcił na niewłaściwą, zbyt "wojenną" ścieżkę. Mnie człowiek nic złego nie zrobił, tyle, że nie mogłem uzyskać podstawowych rzeczy żeby złożyć zamówienie (faktura, NIP, siedziba). Trzeba poczekać aż sie tu pojawi i wyjaśni wiele nurtujących rzeczy. Mam nadzieję, że tak będzie bo z wpisów na forum wynika, że to sympatyczny gość.

"Jakkolwiek będzie - będzie inaczej, aniżeli sobie wyobrażamy - ponieważ między Dobrem a Złem znajdujemy się w życiu i w świecie

wielowymiarowym,w którym dokumentnie pomieszane jest Przypadkowe z Nieuchronnym."(S. Lem 1999)

A po grzyba Wam czekać? Skoro człowiek nie ma czasu to nie ma i bez różnicy jaka jest tego przyczyna. Nie wciskajcie się jak stringi w tyłek z tą swoją przemożna chęcią uczenia innych prowadzenia biznesu, prawdomówności i powagi w podejściu do klienta.

Chcecie obudowy???

Pan Henryk Piątek - z Krakowa.

Nie ma strony www. e-maila i chyba rzadko korzysta z Internetu - ale i do tego się przełamał i zamieścił ogłoszenie na forum. Ogłasza się też od dawna w Audio i jest "firma". Zwróćcie się do niego jeśli naprawdę Wam zależy na obudowach.

Po co kogoś oskarżać o niesolidność, nieuczciwość czy chorobę psychiczną? Macie wybór w korzystaniu (lub nie korzystaniu) z usług różnych osób.

Pitdog-Polityka firmy PIOTRQ jest bardzo wygodna dla producenta.Na całe szczęście coraz mniej jest firm bezadresowych.Idealne rozwiązanie w razie reklamacji,pozostaje nam klijentom tylko gadu-gadu,ew.telefon ,o ile właściciel nie przebywa na Bergamutach.Być może strach przed nabywcami powoduje zatajanie adresu,a nóż ktoś zawiedziony z płonącą żagwią żale swe przerzucić będzie chciał na tą tajemną stolarnię.

Z drugiej strony skąd PIOTREQ ma wiedzieć ,że nie jesteś wysłannikiem konkurencji i ich zaawansowanej technologi nie podpatrzysz.Wywiad gospodarczy wszak działa wszędzie. :)

Ten temat żywo przypomniał mi firmę Helion,kontakt tylko przez telefon,cacy jak masz kupić,bee jak chcesz zareklamować do naprawy towar.

EEEEEEEEEEEEE lipa i tyle.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.