Skocz do zawartości
IGNORED

Denon 1705 + Fusion 3 - jaki interkonekt

cort

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Kupiłem sobie Denona 1705 i kolumienki Fusion 3, i dvd denon 1710 teraz przyszedł czas na podłączenie tego wszytkiego, jakie kabelki kolumnowe kupić i interkonekt do tego wszystkiego? zeby nie przepłacić, chciałbym na kolumnowe - 2 x 2,5, wydać koło 200zł, a na interkonekt koło 150, czy za takie pieniądze będzie to jakoś brzmiało? Kabelki jakie miałem na odsłuchu w sklepie kosztyują grubo ponad 400zł. Czy warto poczekać jeszcze miesiąc i kupić lepsze? czy za tą kasę co pisałem kupie coś sensownego?

https://www.audiostereo.pl/topic/12371-denon-1705-fusion-3-jaki-interkonekt/

Zajrzyj przez bass-refleks jakie kable są w tych bardzo fajnych tannoy'ach.

Po tym nie będziesz miał ochoty płacić za kabel 40zł/metr. Polecam cordiala z muzyczny.pl za 8zł metr.

Interkonekt najlepiej zrobić samemu, wyjdzie Ci za 30zł, w "o mnie" jest o tym wątek.

Spoko, fusiony są zupełnie o.k. , tak na moje ucho - oczywiście w swojej cenie! Tak więc się nie przejmuj że zrobiłeś zły wybór, zwłaszcza jeżeli Tobie się podobają..... Zresztą ja wpis eMILz odczytuję inaczej, jest po prostu pragmatyczny.

Mi się podobały(jak grały) , tylko moze było coś lepszego czego nie było w sklepie w tej cenie, IMO grały lepiej niż Dana 503, nie wspominając o KODAch i Jamo.. ale to moje - pewnie subiektywne zdanie.

Fusion są b. fajne a chodziło mi o to, żebyś nie ładował strasznej kasy w kable, bo w sprzęcie budżetowym nie ma to sensu.

Może inaczej jest w hi-endzie, ale w moim krótkim życiu nie miałem przyjemności sie o tym przekonać.

Pozdrawiam.

jeśli nie muszę sie rozpisywać to tak:

głośnikowy xlo er 14 -naprawdę warto a po rabacie w salonie to już bezdyskusyjnie

ic też było by warto xlo ,ale sensowny zaczyna się od 500zł więc przy klasie tych klocków to troszkę za dużo dlatego diy jak najbardziej np. z głośnikowego reasona koszta upchniesz w nieczłej setce

haj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.