Skocz do zawartości
IGNORED

Najlepsze DVD do 2000 pln - zachecam

TOMDVD

Rekomendowane odpowiedzi

Hey,

Drodzy forumowicze. Zamiast czekać na testy w prasie DVD do 2000pln zachęcam do wyłonienia w/w. Na początek rzucam 2 modele: Philips DVP 900 SA oraz Panasonic S 97. Sugeruje się możliwościami połączeń w dobie taniejących np. LCD oraz dekoderów na pokładzie i elektroniką wewnątrz. Moim skromnym faworytem jest 900 -ka od Philipa może przez ten 1 bit więcej, SACD i ... waga!

P.S To dobrze że w tej cenie jest już HDMI(DVI) jak również dobra jak na te firmy elektronika.

P.S 2 Przy okazji temat ten, jeśli rozwiniecie, pomoże nowym szukających nieco droższego DVD w zakupie sprzętu.

B. proszę o przyłączenie się i znajdźmy de-beściaka:) do 2 tysiaków biorąc pod uwagę każdy szczegół w klocku.

Pozdrawiam>>>

https://www.audiostereo.pl/topic/12530-najlepsze-dvd-do-2000-pln-zachecam/

Od czwartku jestem szczęśliwym posiadaczem Pioneera 575A-K i jestem bardzo zadwolony,kosztował mnie 950 zł w normalnym sklepie.Przesiadłem się na ten odtwarzacz z Yamahy 510 i odczułem jakbym przesiadł się z malucha na lepszy wóz zachodni.Różnica jest bardzo wielka zarówno pod względem jakości dźwięku ,obrazu,wyposażenia a nawet wyglądu,dodatkowo posiada SACD,DVD Audio oraz DIVIX - Co akurat dla mnie nie gra roli ale jeśli ktoś lubi filmy słabej jakości na Divixax to polecam tego Pioneera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.