Skocz do zawartości
IGNORED

Beyerdynamic DT-150 PRO od wewnątrz.

darkul

Rekomendowane odpowiedzi

Stożek > Ja też byłem zdziwiony, że takie kultowe słuchawki , miały brzmienie , które było zależne od kabla.

Ale to fakt, kabelek zaś jest zwykły cieniutki i lichy. To pewnie nie pierwszy i nie ostatni taki przypadek.

Zobacz HD 580, 600 - tam jest to samo.

A nie wiecie panowie gdzie moznaby kupic wtyk do sluchawek BD DT150? Chodzi mi o ten, ktory ma szesc bolcow i znajduje sie zaraz przy sprawej sluchawce i z niego wyprowadzony jest kabel. Bo przydaloby mi sie kilka sztuk, moglbym w ten sposob przetestowac brzmienie kilku kabli na raz bez koniecznosci ciaglego lutowania kabla do jednej i tej samej wtyczki.

Co do 600 i 650 Zenka...to faktycznie wymiana drutów daje ewidentnie lepszy efekt.

Aż dziw bierze że niby powazna firma a takie pisanki sobie robi.

Juz nie wspomne o tych tragicznych łaczówkach.

Po wymianie okablowania DT150 jeszcze lepiej graja i w moim mniemaniu pokazuja to czego niema w 600,650.szczegolnie w postaci zbalansowanej.

• 2 lata później...

Mam pytanie do właścicieli słuchawek beyerdymamic dt 150 - a mianowicie czy nauszniki oraz materiał pokrywający pałąk to naturalna skóra? A jeśli nie jest to naturalna skóra, to czy dłuższy kontakt skóry głowy z nausznikami nie powoduje przykrych niespodzianek (podrażnienie skóry głowy w wyniku braku dopływu powietrza w miejscu, w którym nausznik się z nią styka - czyli że skóra nie oddycha w tym miejscu). Jakie są wasze doświadczenia w tym względzie?

Chodzi mi dokładnie o nowszą wersję tych słuchawek, czyli taką, jak na obrazku poniżej.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.