Skocz do zawartości
IGNORED

Meridian Signature 808.2i Référence

Marny

Rekomendowane odpowiedzi

To pytanie raczej powinno sie znalezc w zakladce HIGH END..ogolnie to referencyjny transport Meridiana ktory dzieki budowie modulowej

(poprzez dodanie karty podobnej do tych w komputerach), pozwala na rozbudowe urzadzenia wedle wlasnego uznania np. do roli procesora/przedwzmacniacza. Mam procesor surround 861 z serii reference i dla mnie poszukiwania w tej kwestii sie skonczyly. Nie wiem jak brzmi 808 ale domyslam sie ze to bardzo wysoka jakosc odtwarzania.

To pytanie raczej powinno sie znalezc w zakladce HIGH END..

Mam rozumieć, że ci hiendowcy wogóle nie udzielaja porad w innych zakładkach? Dla jednego meridian to tylko początek dla niektórych już koniec...

Dziękuję za info.

Szkoda,że tak póżno dostałem wiadomość i referencje dla tego odtwarzacza,na który natknąłem się na eb, szukając Meridaina 506.

Poszedł za niewiele ponad 800 euro z dostawą- wnioskuję ,że to była okazja...

Dziękuję za info.

Szkoda,że tak póżno dostałem wiadomość i referencje dla tego odtwarzacza,na który natknąłem się na eb, szukając Meridaina 506.

Poszedł za niewiele ponad 800 euro z dostawą- wnioskuję ,że to była okazja...

800 euro??? A czy sprzedający nie mieszka czasem w Nigerii albo na Bali?

800 euro??? A czy sprzedający nie mieszka czasem w Nigerii albo na Bali?

Tez tak sobie od razu pomyslalem, cos tak bardzo tanio:)Znalazlem w sieci katalog jednej firmy z 2009 roku i tam cena to 16.995 dolarow.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Za 800 to wzial bym od reki ze 4 sztuki...w cuda nie wierze, trafiaja sie okazje ale nie takie. Na allegro za antycznego Meridiana 800 z padnietym laserem ktos wymyslil sobie 6500.-, moim zdaniem cena nierealna....no ale probowac mozna.

Nie w Nigerii, tylko we Francji...

Ukryta Zawartość

Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

To kupujacy mial niezlego farta trzeba powiedziec

Kupujace to ma duze problemy, jak zaplacil, to teraz sobie poczeka na zwrot kaski, ebay mu zwroci wczesniej, czy pozniej, ale co sie podenerwuje to jego:D. Ten sprzedawca to na 99.9 procent oszust, konto zalozone dawno temu, dlugo nieaktywne, nic jeszce za jego pomoca nie sprzedawal tylko kupowal i to jakies pierdulki za 1 euro , same etui telefonow i zabawki da dzieci, a tu nagle sprzecik za 16000 dolcow nowy, 2000 funa uzywany idzie za 800 euro:D

Tez mi ta aukcja smierdzi na odleglosc. Mam nadzieje dla kupujacego ze zaplacil paypalem. Takie konta to faktycznie zmora ebaya, niedawno trafil mi sie projektor Sony HW55 za 650 euro, kupilem od razu, oczywiscie sprzedajacy po zakonczeniu transakcji nie dopuszczal opcji odbioru osobistego i ledwo co pisal lamanym niemieckim, o produkcie nie wiedzial absolutnie nic. Odpuscilem od razu ale niewatpliwie sa osoby ktore sie na takie triki daja nabrac..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.