Skocz do zawartości
IGNORED

pokój na poddaszu 10m2 sprzęt audio podłączony do PC

maas

Rekomendowane odpowiedzi

Niestety nie, ale biorąc, że większość dac-ów SMSL słuchałem nie powinno grać źle.

Zakładając, że "out of the box" to w ogóle będzie działać.

Imho darowałbym sobie ten sprzęt. W podobnych kwotach można znaleźć ciekawsze ofety np. na Allegro. Niedawno za 500-550 poszedł praktycznie nowy Cambridge Audio Dacmagic 100 z papierami i gwarancją. Za 400 poszła 2 rewizja Taga Harmony...a sam za 340 wyrwałem, z ciekawości, kolejnego Aune, a dokładniej model X1 mini dac (mam już X1S, ale ten kosztuje 3x tyle...) i uważam to za strzał w 10. W podobnej kwocie niedawno widziałem dwa Audio-FX'y...Rodzinca za 300 wyrwała praktycznie nowego (papiery, paragon) Audinsta MX1...

Sam bałbym się w ogóle kupowania SMSL'i, a już na pewno nie zamierzałbym bawić się w poprawę zasilania tych sprzętów.

Kolega pyta o konwertery usb na digital, więc podaję w miarę tani konwerter, temat dac-ów był omawiany wcześniej i wybrał dla siebie widocznie inne rozwiązanie. Też uważam, że CA Dac Magic Plus (którego udało mi się kupić za 700 zł w rewelacyjnym stanie) z przystawką do Iphone jest fajnym urządzeniem, ale np Audinst mx-1 a ni mx-2 ni już nie odbiega jakością od SMSL, a wręcz odwrotnie wg mnie subiektywnie jest słabszy. Ale jak mówię subiektywnie z moich doświadczeń z oboma firmami.

witam

dzięki mam ostatni dylemt ponieważ nie wiem co będzie lepszym połączeniem pc +konwerter+wzmaczniacz + cd i słuchania muzyki z komputera czy

wzmaczniacz +odtwarzacz sieciowy i podłączenie go za pomocą wifi

pozdr

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.