Skocz do zawartości
IGNORED

Yamaha RX 396 RDS-serwis

anna76

Rekomendowane odpowiedzi

Zakupiłem na Allegro amplituner yamaha rx 396 rds. ale sprzet nie daje sie załaczyc w zakładzie RTV powiedzieli ze sprawa wyglada dośc poważnie, mozliwe że uszkodzony jest procesor i należy naprawić w serwisie . Mieszkam w Elblagu, szukam w internecie serwisu Yamahy w Polsce i nie mogę znalezć . Może mi ktos uprzejmie podpowie i da namiary na serwis i moze ma doswiadczenia z zaladami serwisowymi . Czy słono kasują . Z góry dziekuję za jakiekolwiek wskazówki. Anna76

https://www.audiostereo.pl/topic/12633-yamaha-rx-396-rds-serwis/

Może powinieneś porozmawiać ze sprzedającym jak mężczyzna z mężczyzną (imię anna w korespondencji odpada).

Jeżeli towar nie jest zgodny z opisem, można żądać zwrotu towaru, sądzić się...

Owszem imie może nie trafione , ale to imię mojej córki.... fakt nie zastanawiałem sie , ze ktos może jakoś to kojarzyć. Do rzeczy sprawa jest w prokuraturze , bo był to oczywisty przekret wielu allegrowiczów oszukano, ale problem pozostał co dalej z tym amplitunerem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.