Skocz do zawartości
IGNORED

Wykonanie obudów kolumn

Samuraj

Rekomendowane odpowiedzi

AN nie jest czasem z specjalnymi właściwościami rezonowania

obudowy kolumn AN są bardzo proste. jedyne co to jest wykorzystane do ich budowy różne sklejki drewniane np. brzoza rosyjska

• 2 tygodnie później...

Co do wykonania kolumn u Pana Marko3T z Insomnia Lab. Wszystko było do tej pory w miarę przyzwoicie wykonane, ale termin realizacji nie jest do przyjęcia. Zawsze było opóźnienie kilka tygodni, czasem ponad miesiąc. Za to teraz czekam już ponad 4 miesiące na zwykłe fornirowane prostopadłościany z MDF bez designerskich szaleństw, tyle że duże, ok 250 L.

Poza tym prawie zerowy kontakt, raz na jakiś czas można się cudem dodzwonić. Jak już się nawiąże wyczekany kontakt, to słyszymy wieczne obietnice, że będą w przyszłym tygodniu (słyszę to od dobrego miesiąca) i marudzenie, że ma się problem z terminami i ważniejsze, nagłe zamówienia na głowie, z których musi się wywiązać....

Szkoda, bo w sumie człowiek siedzi w branży, wielu rzeczy nie trzeba tłumaczyć co i jak trzeba zrobić. Bez umowy z wyraźnie zaznaczonym terminem i karami umownymi, kolejny raz się na taką zabawę nie piszę. Po takim czasie z chęcią zrobiłbym inny projekt, bo na ten znudziło mi się już czekać...

Zaznaczam, że nigdy nie negocjowałem ceny, nie wymuszałem rabatów, co mogłoby wpłynąć na wydłużony czas oczekiwania. Nie jest to również hejt na Pana Marka. Ostrzegam tylko ludzi z mniejszą cierpliwością ode mnie, że może im skoczyć ciśnienie...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.