Skocz do zawartości
IGNORED

Magnetofon.

Rekomendowane odpowiedzi

>>sale uu

Spoko, już mi przeszło.

Teoretycznie to żaden cymes. Nawet metalowej taśmy nie wrzuci. A jak brzmi, to ty już ocenisz.

Ale najważniejsze , że na tych zdjęciach wyglądał na doskonały stan, co jak na prawie trzydziestolatka nie często się zdarza. No i piękny jest po prostu. Niech ci gra jak najdłużej.

Dzień dobry.

Forum jest żywe skoro każdy z nas ma zawsze nieco inne zdanie niż pozostali, ostatnio ograniczam doklejanie linków do swoich wypowiedzi aby nie podbijać nimi cen na Allegro, pewnymi jednak zabawkami jest rynek tak przesycony że można pisać o tym spokojnie najlepiej jednak na PW. Sprzęt pochodzący z demobilu w znaczeniu dosłownym z wojska, policji i przemysłu stanowi dla nas kopalnie gotowej rewelacyjnej aparatury a zajechany na

śmierć dawcę organów. Zbieram swoje gadżety jutro pod Halą targową dokonam tak zwanego machniom i znowu jakieś przedziwne dziadostwo do domu przywlokę, czego i Wam z całego serca życzę

Pozdrawiam

Zbyszek

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ale narobiłem bigosu .Sam bym wział ale szukam wyzszych modeli.Nie napisze juz jakich .Ceny mnie zaskoczyła.819 ma piekne analogowe wskazniki a 820 brzydkie diody..Sprzedawcy NIE ZNAM I deck nie był mój.Ja dałem za prawie identyczny 19,99zł.

Ukryta Zawartość

Grundig High Fidelity

Witajcie wszyscy - No to na dobry początek dnia , aby wszystko Wam się udawało - Pozdrawiam wraz ładną fotką - Jacek

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

ale i tak jest wart tych pieniedzy.Nabywca bedzie zadowolony .Ogólnie panowie watek P.Kasjel przyczynił sie do wzrostu cen na allegro.Szczególnie wspaniałego i doskonałego ledwo grajacego zapewne onkyo 2570.

Grundig High Fidelity

Ukryta Zawartość

oczywiscie to ten link miał byc.jestem po małym przyjeciu....

Ukryta Zawartość

Grundig High Fidelity

sale uu

jesli ty kupiłes duala to gratuluje.Proponuje wrzucenie tasmy z nagraniem jakiegos starego zztop .ten gibson cie zabije.jest tak jak byc powinno .jezeli pojawi sie kiedys BRAUN C4 prosze nie licytowac bo nic nie wart i złom po prostu.

Japonskie decki sa najlepsze a niemieckie nic nie warte .NIE KUPOWAĆ !!!

Grundig High Fidelity

Ukryta Zawartość

Doskonały deck,naturalne i potęzne brzmienie.W koncu to nakamichi .Deklasuje wszystkie niemieckie złomy.

Cena też nie wygórowana .BRAĆ i SŁUCHAĆ!!!!

Ukryta Zawartość

Grundig High Fidelity

Ukryta Zawartość

Nie kupowac !!!.Archaiczny wygląd,brak 3głowic 2 wałków i regulacji bias .Ten DECK nie ma prawa zagrac poprawnie i naturalnie.

Ukryta Zawartość

Grundig High Fidelity

Ukryta Zawartość

Sama nazwa to legenda.Prawdziwe brzmienie .Instrumenty jak żywe .Rozmach i potega brzmienia .Doskonały do rocka.cena okazyjna .KUPOWAĆ !!! 3 głowice ,2 wałki .Najlepszy deck jaki słyszałem.Konkurencja dla Nakamichi DRAGON !!!!!!!!!

Ukryta Zawartość

Grundig High Fidelity

Ukryta Zawartość

Zobaczcie pobór pradu tego decka .Budżet domowy tego nie wytrzyma.Kupa szwabskiego złomu.

Ukryta Zawartość

Grundig High Fidelity

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

mzawek mozesz sie od.. od mojej aukcji? niczego takiego nie napisalem i powinienes zaznaczyc ze po prostu puszczasz wodze fantazji - zaznaczylem tylko ze nie jest to szrot z Allegro jakich pelno firma Tech-Lab nalezala do adamhiend'a ktory powymienial w nim kondensatory i sprawdzil ustawienia z instrukcja serwisowa. Poza tym stary ja nie jestem handlarzem i wypraszam sobie!!!

Ukryta Zawartość

Doskonały przykład japonskiej szkoły brzmienia.Potęga ,rozmach ,muzyczna prawda.Doskonały stan.Głowica kasujaca wykruszona ale co to znaczy przy takim brzmieniu.Z pewnoscia naturalność i obecność muzyków w domu wynagrodza ci tą mała niedogodność.Brać ,kupować słuchac i dodatkowo kupic gazetke z testem .To mówi samo za siebie .Starsze ONKYO nie maja pewnie startu do tej pieknej maszynerii.I co z tego ze Japonczycy robili samoloty za sklejki i nie potrafili uszyc koszuli co sie nie porwie.Ich mysl technologiczna w postaci bambusowych zaostrzonych kijów była poczatkiem nowej ery zbrojeń podczas II wojny swiatowej. Ponoć wszystkie ich pomysły mechaniczne sa ich własnymi.Toż to prawdziwy kamikadze kasetowy....KUPOWAC !!!!

Ukryta Zawartość

Grundig High Fidelity

Ironista

o mnie | ignoruj | PW

stat: 744 / 114 / 0

3 Mar 2007, 10:06

>mzawek

za to zamieszanie handlarze na allegro spalą ci chałupe, żebyś wiedział:))

Wpierw musza sie przebic przez dyzurna grupe Panów I Młodzienców dyzurujacych całymi dniami przy wejsciu do mojego apartamentowca.

Grundig High Fidelity

discomaniac71

o mnie | ignoruj | PW

stat: 1115 / 4774 / 23

3 Mar 2007, 10:28

specjalnie nie napisalem slowa o brzmieniu a raczej o stanie - ten kto sie decyduje na zakup Akai GX zwykle dobrze wie co kupuje

Oczywiscie że tak.

Grundig High Fidelity

Ukryta Zawartość

Koledzy, jesli pojawi sie podobny zestaw na Allegro od 1 zł prosze nie licytowac.Pamietajcie o Westerplatte o rurociagu i o nie zagojonych ranach.Ja takze obiecuje solennie wstrzymac sie od licytacji.

Ukryta Zawartość

Grundig High Fidelity

Ukryta Zawartość

To nic nie wart tani system hifi .cena na ebay jest pokazem niemieckiej solidarnosci.Sprzet przyjedzie do Polski i wystawi go JacekLegnica z Allegro.W pokazowej akcji zaniechajmy licytacji .Niech nie zarobi nawet 1 zł.Ja postaram sie nie kliknac .Moze uszkodze mysz komputerowa czy cos takiego.Dotyczy to firm Braun ,Dual telefunken saba siemens.

Głupie Niemce...

Ukryta Zawartość

Grundig High Fidelity

muls

Znam elekrtonika z byłego kasprzaka.ma duzo wiedze i nie zgadzam sie z nim tak jak i z tobą....Dla mnie pomiary nic nie znacza niestety .Nowoczesny wzmak gitarowy o doskonałych parametrach czest ginie przy zgniłym znalezionym w piwnicy marshalu.Bo nie brzmi a to niuanse nie dostrzegane przez elektroników najczesciej.

Grundig High Fidelity

Jeszcze tylko jedno.Mój magik z kasprzaka(bardzo sympatyczny Pan) twierdzi że kazdy odtwarzacz CD MUSI grac praktycznie tak samo.I róznic nigdy nie słyszał.A DVD jest zdecydowanie lepsze pod wzgledem parametrów dzwieku przy odtwarzaniuCD.I tu jest ten niuans.

pozdrawiam

Grundig High Fidelity

mzawek>>>a widzisz-ja sie zgadzam z toba .Masz rację.I też mnie to nurtuję i robie cos żeby to zbadać.Ja tylko mówię że porównywanie złomu o róznych stopniu zuzycia(od skrajnej do nowego) nawet w obrebie tego samego typu jest bez sensu.Ale jeśli mozna wsadzac dowolne lampy do tego samego wzamacniacza bez korekcji warunków pracy i wyciagac na postawie tego wnioski, to uważam że taka zabawa jest miła ,zajmująca,ba fascynujaca-ale bez sensu.I tylko tyle.

muls

Ale ja tego mojego Kasprzkowego Pana podziwiam .Za cierpliwosc wzgledem mojej osoby.Potrafi mi godzinami tłumaczyc jak wzmak lampowy powstaje.O podstawkach do lamp i itd.A ja i tak nic nie rozumiem tak szczerze powiedziawszy .Zreszta jest zdziwiony ze ktos sie interesuje jeszcze deckami.poznałem go oddajac decka onkyo do serwisu u niego.Wiedza moja jako elektronika to kondensator,transformator i dioda.A ten Pan naprawi i przywróci do zycia wszystko nie przejechane przez walec.Spróbuj mu opowiedziec o audiofilskich wtykach czy listawach zmieniajacych brzmienie ...hehehe

Grundig High Fidelity

• Pokaż nowe odpowiedzi